Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Κατέγραφε με κάμερες και τον έπιασαν

Πάτρα: Κατέγραφε με κάμερες και τον έπιασαν

Αστυνομικό δελτίο

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας.

Όπως αναφέρει η αστυνομία σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια μεταλλική σιδερογροθιά.


Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών


Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης, αναφέρει η αστυνομία.


Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης αποτελούμενο από καταγραφικό και τρεις κάμερες, οι οποίες κατέγραφαν κινήσεις πολιτών σε εξωτερικός χώρο (πεζοδρόμιο – οδούς),
χωρίς την συγκατάθεσή τους, αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.

 

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας του νέου πλαισίου για την ευζωία των ζώων συντροφιάς


Συνελήφθη, επ΄ αυτοφώρω, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νέου πλαισίου περί ευζωίας ζώων συντροφιάς.

Ειδικότερα, αστυνομικός του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών επικοινώνησε με τον κατηγορούμενο, ο οποίος είχε αναρτήσει αγγελία πώλησης σκύλου έναντι χρηματικού αντιτίμου σε ιστοσελίδα του διαδικτύου και εκδήλωσε ενδιαφέρον για την αγορά ζώου συντροφιάς – σκύλου.

O κατηγορούμενος συμφώνησε για την αγοραπωλησία του σκύλου και συναντήθηκε με αστυνομικό, από τον οποίο παρέλαβε προσημειωμένο χρηματικό ποσό και συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, αναφέρει η αστυνομία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις