Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Έβγαλαν μαχαίρι σε ντελιβερά- Τους ξέφυγε με το μηχανάκι- Δύο συλλήψεις

Πάτρα: Έβγαλαν μαχαίρι σε ντελιβερά- Του...

Συνελήφθησαν δυο άτομα για απόπειρα ληστείας σε βάρος διανομέα στην Πάτρα

Σε δύο συλλήψεις για την απόπειρα ληστείας σε βάρος ντελιβερά, στην Πάτρα, προχώρησε η αστυνομία.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του ΤμήματοςΆμεσης Δράσης Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της απόπειρας ληστείας και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι, χθες το βράδυ, προσέγγισαν διανομέα που επέβαινε σε δίκυκλο και με την απειλή μαχαιριού, αποπειράθηκαν να του αφαιρέσουν χρηματικό ποσό, χωρίς να ολοκληρώσουν την πράξη τους, καθώς ο παθόντας τράπηκε σε φυγή με το δίκυκλο όχημα.

Στο πλαίσιο συντονισμένων αναζητήσεων οι αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, εντόπισαν άμεσα τους δυο κατηγορούμενους και τους προσήγαγαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, όπου συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ στην κατοχή του ενός κατηγορουμένου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας αναδιπλούμενος σουγιάς. Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.

Αστυνομικό δελτίο


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ
Σύλληψη  για καταδικαστική απόφαση


Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για απόπειρα κλοπής, αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.


Σύλληψη  για καταδικαστική απόφαση

 

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου,με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δυο ετών και πέντε μηνών για απόπειρα κλοπής, αντίσταση, και διακεκριμένη περίπτωση φθοράς, αναφέρει η αστυνομία.

Σύλληψη τριών ατόμων για ρευματοκλοπή


Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, τρεις ημεδαποί (δυο άνδρες – μια γυναίκα), διότι ρευματοδοτούσαν παράνομα τις οικίες τους, χωρίς να καταγράφεται η καταναλισκόμενη ηλεκτρική ενέργεια, αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ


Σύλληψη για κλοπή


Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι εισήλθε σε κατάστημα υπεραγοράς τροφίμων και αφαίρεσε προϊόντα, συνολικής αξίας (55) ευρώ, αναφέρει η αστυνομία.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη  για παράβαση του νόμου περί όπλων

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, μία πτυσσόμενη ράβδος (γκλοπ), αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ
Σύλληψη  για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών


Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα εξής :
• (52,5) γραμμάρια ακατέργαστη αποξηραμένη κάνναβη
• (2) ηλεκτρονικές ζυγαριές
• (110) ευρώ και
• (1) ψαλίδι
Επιπλέον, σε σωματικό έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον συλληφθέντα βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν ένα κινητό τηλέφωνο, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.


Σύλληψη δυο ατόμων για ρευματοκλοπή

 

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή του Πύργου, από αστυνομικούςτης Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, δυο ημεδαποί άνδρες, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε συνεργασία με τον ΔΕΔΔΗΕ, διαπιστώθηκε ότι ρευματοδοτούσαν παράνομα τις οικίες τους, χωρίς να καταγράφεται η καταναλισκόμενη ηλεκτρική ενέργεια, αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις