Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γιώργος Καπουτζίδης: «Το πρωί, δεν ξυπνάω και λέω "αχ Θεέ μου, πάλι γκέι ξύπνησα"»

Γιώργος Καπουτζίδης: «Το πρωί, δεν ξυπνά...

Όλα όσα είπε

Συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή «Τετ-α-τετ» παραχώρησε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Η συνέντευξη του γνωστού σεναριογράφου, ηθοποιού και παρουσιαστή θα προβληθεί την Κυριακή 29/01 στις 18.45 στον Alpha Κύπρου, ενώ απόσπασμα των δηλώσεών του έχει ήδη δοθεί στη δημοσιότητα.

«Νιώθω ότι το μεγαλύτερό μου επίτευγμα είναι η ελευθερία και η ανεξαρτησία μου. Η σχέση μου με τους γονείς μου ήταν πάντα καλή. Δεν υπήρχαν, δηλαδή, ποτέ άσχημες αντιδράσεις λόγω της σεξουαλικότητάς μου», αναφέρει ο Γιώργος Καπουτζίδης στο σχετικό απόσπασμα που περιλαμβάνεται στο τρέιλερ της εκπομπής.

Στη συνέχεια,ο ίδιος σημειώνει πως δε θεώρησε ότι η επιλογή του να μιλήσει δημόσια για τη σεξουαλική του ταυτότητα είχε κάποιο κόστος για εκείνον.

Γιώργος Καπουτζίδης: Δεν ξυπνάω και λέω «αχ Θεέ μου, πάλι γκέι ξύπνησα»
«Το κόστος, φαντάζομαι, έχει να κάνει με την εμπορικότητα που μπορεί να έχει το όνομά μου. Κάποιοι θα πουν ότι εμένα αυτός ο άνθρωπος δε μου αρέσει πια. Δε θέλω να τον ξαναδώ. Δεν πειράζει», λέει χαρακτηριστικά.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πια σε όλες τις σειρές και σε όλες τις ταινίες, η ομοφυλοφιλία αντιμετωπίζεται σαν κάτι φοβερά δραματικό. Εγώ δηλαδή το πρωί, δεν ξυπνάω και λέω "αχ Θεέ μου, πάλι γκέι ξύπνησα"», συνεχίζει ο ίδιος.

«Σα Γιώργος είμαι εύκολος άνθρωπος. Η δυσκολία μου είναι το "Καπουτζίδης". Μπορεί να είναι λίγο ζόρικο και για τον άνθρωπο που είναι μαζί μου. Είμαι 100% ο εαυτός μου, δε χαμπαριάζω εύκολα», λέει ακόμα αναφορικά με το χαρακτήρα του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight