Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέα γραφεία για τη Deloitte στην Πάτρα- Λαμπερά τα εγκαίνια -ΦΩΤΟ

Νέα γραφεία για τη Deloitte στην Πάτρα- ...

Τα γραφεία βρίσκονται στην οδό 28ης Οκτωβρίου 4

Με επιτυχία παραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Deloitte στην Πάτρα.

Τα γραφεία βρίσκονται στην οδό 28ης Οκτωβρίου 4, στην περιοχή του Αγίου ∆ιονυσίου και έχουν διαµορφωθεί σε ένα άρτιο και σύγχρονο κτίριο 2.000 τ.µ.

Η Deloitte Ελλάδος, µέλος του παγκόσµιου δικτύου της Deloitte Touche Tohmatsu, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1975.

Με γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Πάτρα, απασχολεί περισσότερους από 2,500 επαγγελµατίες, διαθέτοντας σηµαντική εµπειρία και γνώση σε ελεγκτικές, συµβουλευτικές, χρηµατοοικονοµικές, φορολογικές και νοµικές υπηρεσίες και σε υπηρεσίες διαχείρισης κινδύνου.

Παρών στα εγκαίνια ήταν ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Ανδρέας Κατσανιώτης.

Το δυναμικό του νέου hub στην Πάτρα,  τους τελευταίους μήνες ενισχύεται σταθερά απ’ το περασμένο καλοκαίρι ενώ μόλις προ δύο εβδομάδων το επενδυτικό σχέδιο της εταιρείας εντάχθηκε στο καθεστώς ενίσχυσης της Γενικής Επιχειρηματικότητας του αναπτυξιακού νόμου του 2016 λαμβάνοντας μία σημαντική ενίσχυση.

Το hub της Πάτρας αναμένεται να παίξει ρόλο «κλειδί» στη συμφωνία μεταξύ Deloitte και Google για τη δημιουργία Κέντρου Αριστείας στους τομείς της βιωσιμότητας και της τεχνητής νοημοσύνης, στο πλαίσιο της μεγάλης επένδυσης που ανακοίνωσε προ μηνών ο αμερικανικός τεχνολογικός κολοσσός στην Ελλάδα  με «αιχμή» ενός συγκροτήματος από Data Centers.

Με βάση μάλιστα εκείνη τη συμφωνία το Κέντρο Αριστείας θα λειτουργούσε στις υποδομές της Deloitte σε Πάτρα και Θεσσαλονίκη ενώ σε δεύτερη φάση αναμένεται να επεκταθεί και στο hub του Ηρακλείου.

Φωτό Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις