Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σακίρα: Ένα βάζο μαρμελάδα πρόδωσε την απιστία του Πικέ

Σακίρα: Ένα βάζο μαρμελάδα πρόδωσε την α...

Την είχε απατήσει περισσότερες από 50 φορές

Αν κι έχουν περάσει περισσότεροι από επτά μήνες από την επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού τους, εξακολουθεί να μαίνεται ο πόλεμος μεταξύ Σακίρα και Πικέ. Είναι πλέον δύο ξένοι, με αγγλικό δημοσίευμα να αποκαλύπτει πως η τραγουδίστρια αντιλήφθηκε την απιστία από πλευράς του ποδοσφαιριστή με τη βοήθεια ενός… βάζου μαρμελάδας.

Δημοσίευμα της “Daily Mirror” αποκάλυψε πώς η Σακίρα αντιλήφθηκε ότι ο Πικέ είχε ερωμένη. Το πειστήριο της απιστίας βρίσκονταν στο ψυγείο του σπιτιού του ζευγαριού, με την τραγουδίστρια να βρίσκει ένα μισοάδειο βάζο με φράουλα μαρμελάδα κατά την επιστροφή της από επαγγελματικό ταξίδι. Το παράξενο ήταν πώς ούτε ο Πικέ ούτε και τα παιδιά τους τρώνε μαρμελάδα φράουλα, με την Σακίρα τότε να αντιλαμβάνεται το τι συνέβαινε πίσω από την πλάτη της.

Το νέο τραγούδι της Σακίρα
Η Σακίρα επέλεξε μέσω ενός τραγουδιού να ρίξει τα καρφιά της στον πρώην αγαπημένο της. Το νέο single της σε συνεργασία με τον Bizarrap, έχει ήδη γίνει επιτυχία. Το τραγούδι είναι γεμάτο αναφορές στον Πικέ, στις απιστίες του και στην Κλάρα Κία.

Σε όλη τη διάρκεια του τραγουδιού η Σακίρα εξαπολύει επίθεση αναφερόμενη στην νέα σύντροφο του Πικέ, ως «μία ίδια μ’ εσένα» ενώ ρίχνει πυρά κατά του ίδιου του πρώην ποδοσφαιριστή τραγουδώντας: «Πολλά γυμναστήρια. Αλλά δούλεψε λίγο το μυαλό σου». Παράλληλα, συγκρίνει τον εαυτό της με την Κλάρα Κία. «Αξίζω δύο 22άρες. Αντάλλαξες την Ferrari με ένα Twingo, ένα Rolex με ένα Casio». Σε άλλον στίχο επιλέγει πιο σκληρό «χτύπημα» κατά της Κλάρα Κία. «Έχει το όνομα καλού ανθρώπου. Σαφώς, δεν είναι αυτό που ακούγεται. Είναι ακριβώς όπως εσύ». («Tiene nombre de persona buena. CLARA-mente, no es como suena. Es igualita que tú»).

Μάλιστα μέσα από το τραγούδι η Σακίρα, τονίζει: «Νόμιζες ότι θα με πληγώσεις και επέστρεψα πιο δυνατή. Οι γυναίκες δεν κλαίνε πια…». Άγνωστο παραμένει αν στο επόμενο της τραγούδι αναφερθεί και στην μαρμελάδα…

Είχε απατήσει τη Σακίρα περισσότερες από 50 φορές
Πάντως οι αποκαλύψεις για τις απιστίες του Πικέ συνεχίζονται με τον δημοσιογράφο και παπαράτσι Τζόρντι Μαρτίν να υποστηρίζει ότι ο Καταλανός πρώην ποδοσφαιριστής είχε απατήσει την Κολομβιανή τραγουδίστρια με περισσότερες από 50 γυναίκες.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight