Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ξυλόκαστρο: Αυτοψία στο σημείο που σκοτώθηκε η υπάλληλος καθαριότητας - Η αποκάλυψη για τον οδηγό

Ξυλόκαστρο: Αυτοψία στο σημείο που σκοτώ...

Στο νοσοκομείο ο οδηγός που την παρέσυρε στον θάνατο…

Το δυστύχημα έχει σκορπίσει θλίψη στο Ξυλόκαστρο με τον θάνατο της άτυχης υπαλλήλου να είναι ακαριαίος. Στο νοσοκομείο ο οδηγός που την παρέσυρε στον θάνατο…

Το δυστύχημα στο Ξυλόκαστρο σημειώθηκε νωρίς το πρωί. Η άτυχη γυναίκα βρισκόταν πάνω στο απορριμματοφόρο, στο ύψος του πράσινου κάδου. Ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε 36χρονος καρφώθηκε στο σκουπιδιάρικο, στην πλευρά που στεκόταν η γυναίκα. Το χτύπημα ήταν σφοδρό και ο θάνατός της ακαριαίος. Η περιοχή γέμισε από περιπολικά και ασθενοφόρα, χωρίς όμως να υπάρχουν περιθώρια να επανέλθει στη ζωή η 45χρονη.

 Πιο αναλυτικά το τροχαίο δυστύχημα, με θύμα μία 45χρονη εργαζόμενη στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην παλαιά εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών, στο ύψος της περιοχής, Κάτω Πιτσά.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 36χρονος, προσέκρουσε, υπό συνθήκες που διερευνώνται, σε προπορευόμενο απορριμματοφόρο όχημα. Από την σύγκρουση σκοτώθηκε η 45χρονη, η οποία, σύμφωνα με την αστυνομία, εκείνη την στιγμή βρισκόταν, στην ειδική θέση του απορριμματοφόρου για τους υπαλλήλους καθαριότητας.

 Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, από την πρόσκρουση τραυματίστηκε και ο 36χρονος οδηγός του ΙΧ επιβατικού αυτοκινήτου, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείου της Κορίνθου, ενώ προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη 45χρονη ήταν Ρομά. Ο 36χρονος οδηγός αμέσως μετά το δυστύχημα βρισκόταν σε κατάσταση σοκ. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και ασθενοφόρα, αλλά για την άτυχη γυναίκα ήταν ήδη αργά.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, ο πατέρας του 36χρονου οδηγού του μοιραίου αυτοκινήτου, που έπεσε στο απορριμματοφόρο και σκότωσε την υπάλληλο του Δήμου Ξυλοκάστρου, είχε επίσης σκοτώσει άνθρωπο με αυτοκίνητο.

Το περιστατικό αυτό συνέβη πριν από περίπου 20 χρόνια, με τη μακάβρια αυτή σύμπτωση να προκαλεί ανατριχίλα. 

Υπενθυμίζεται πως ο οδηγός είναι από την Καλλιθέα Ξυλοκάστρου, και πληροφορίες αναφέρουν πως είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις