Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερ Λίγκα: Σε κρίσιμο σημείο τα πλέι οφ

Σουπερ Λίγκα: Σε κρίσιμο σημείο τα πλέι οφ

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Βόλου

Iδιαίτερα κρίσιμη είναι η σημερινή, 4η αγωνιστική των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκα, η οποία ενδέχεται να αποδειχθεί καθοριστική στη «μάχη» της πρωτιάς εφόσον η Κυπελλούχος ΑΕΚ περάσει με νίκη από τη Θεσσαλονίκη και ο Παναθηναϊκός δεν καταφέρει να πετύχει την πρώτη του νίκη στο μίνι πρωτάθλημα και πρώτη επί του Ολυμπιακού Βόλου μετά από τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια στη σεζόν. Το ματς της ημέρας γίνεται στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ (19:30, NOVASPORTS-1), με στόχο το τρίποντο που θα τον επαναφέρει στην κορυφή και θα τον κρατήσει «ζωντανό» στη διεκδίκηση του εισιτηρίου για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου, στην προσπάθεια να συνέλθει από τη βαριά ήττα της Κυριακής από την Ενωση στο ΟΑΚΑ (0-3), ποντάρει πολλά στη βοήθεια του κόσμου της, ωστόσο τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λείπουν, καθώς ο Ιβιτς έχει τεθεί νοκ άουτ λόγω τραυματισμού, ο Τσιρίλο είναι τιμωρημένος και οι Βιεϊρίνια, Λίνο εξαιρετικά αμφίβολοι. Στην ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ δεν υπολογίζει στους τραυματίες Λυμπερόπουλο, Γιάχιτς, Καφέ.

Το άλλο ματς της ημέρας θα γίνει νωρίτερα (17:15, NOVASPORTS-2) στο ΟΑΚΑ, όπου ο προβληματικός Παναθηναϊκός παίζει το τελευταίο του χαρτί απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, μια ομάδα που του έχει γίνει βραχνάς εφέτος. Αν οι «πράσινοι» δεν καταφέρουν ούτε κι αυτή τη φορά να κερδίσουν τον κακό τους δαίμονα, τότε η κατάκτηση της πρώτης θέσης θα μοιάζει με μακρινό όνειρο, γεγονός που πιθανότατα θα οδηγήσει σε άμεσες εξελίξεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports