Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Αυτά είναι τα ζευγάρια ζωδίων που δεν ταιριάζουν καθόλου

Αυτά είναι τα ζευγάρια ζωδίων που δεν τα...

Οι συνδυασμοί θα σας κάνουν να εκπλαγείτε

Αν συνεχίζετε να ψάχνετε των άντρα των ονείρων σας, σίγουρα θα έχετε διαπιστώσει ότι με κάποιους ανθρώπους απλά δεν γίνεται το κλικ. Μπορεί να έχετε γνωρίσει ενδιαφέρουσες προσωπικότητες, άνδρες που είχαν όλα τα προσόντα αλλά και πάλι να μην νιώσατε αυτό το σκίρτημα. Αν το αποδώσατε στα διαφορετικά χόμπι ή τα διαφορετικά ενδιαφέροντα, έρχεται η αστρολογία να σας πει ότι είναι όλα θέμα ζωδίου. Υπάρχουν κάποιοι συνδυασμοί που είναι αταίριαστοι και τους παρουσιάζουμε παρακάτω για να ξέρετε στο μέλλον τι να αποφύγετε.

Όταν μιλάμε για ταιριαστά ζώδια μπορεί το μυαλό σας να πάει στα “αντίθετα” ζώδια (αυτά που είναι ακριβώς απέναντι στην αστρολογική ρόδα). Ωστόσο, στον ζωδιακό κόσμο τα αντίθετα έλκονται. Συνδυασμοί όπως Καρκίνος με Αιγόκερω ή Ταύρος με Σκορπιό είναι επιτυχημένοι γιατί είναι με πολλούς τρόποι συμβατά μεταξύ τους. Ο Καρκίνος απαλύνει τις σκληρές γωνίες του Αιγόκερου ενώ ο Σκορπιός μαθαίνει στον Ταύρο πώς να έρθει σε επαφή με την μυστικιστική του πλευρά.

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που δείχνει την συμβατότητα των ζωδίων είναι να έχουν κοινό στοιχείο. Ο Κριός και ο Τοξότης τα πάνε καλά γιατί είναι και τα δύο ζώδια της φωτιάς ενώ τα ζώδια του αέρα όπως ο Δίδυμος και ο Υδροχόος μπορούν να μείνουν όλη νύχτα ξάγρυπνα για να μιλούν για τα ακαδημαϊκά και το υποσυνείδητο.

Το μη ταίριασμα προκύπτει όταν τα ζώδια ανήκουν σε διαφορετικό στοιχείο αλλά δεν είναι το ένα απέναντι από το άλλο στην αστρολογική ρόδα. Είναι πιθανό οι άνθρωποι με “αταίριαστα” ζώδια να ερωτευτούν μεταξύ τους και να ζήσουν ευτυχισμένοι αλλά τα άστρα θα κάνουν την κατάκτηση αυτής της πραγματικότητας πάρα πολύ δύσκολη.

Τοξότης & Ταύρος: αυθορμητισμός και ελευθερία εναντίον βαρεμάρας και χουχουλιάσματος.

Καρκίνος & Ζυγός: συναισθηματισμός και παρόρμηση εναντίον μονοχνοτισμού και αναποφασιστικότητας.

Δίδυμος & Αιγόκερως: ομιλητικότητα και χειρισμός ενάντια στην ηρεμία και την μουντρουχιά.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being