Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Αντιδήμαρχος Ν. Ασπράγκαθος παρέστη στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου διάκοσμου του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγυιάς – Τερψιθέας

Ο Αντιδήμαρχος Ν. Ασπράγκαθος παρέστη στ...

Χαιρετισμό απηύθυνε & ο αρχιμανδρίτης, π. Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος, ο οποίος μετέφερε με τις ευχές του μηνύματα χαράς, αισιοδοξίας και δύναμης,

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του Δήμου Πατρέων, Νίκος Ασπράγκαθος, προσκλήθηκε και παραβρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 1/12, εκπροσωπώντας την Δημοτική Αρχή, στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου διάκοσμου στην Έξω Αγυιά, που επιμελήθηκε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγυιάς – Τερψιθέας, έξω από τον Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Ασπράγκαθος ευχήθηκε στα μέλη του Συλλόγου που παραβρίσκονταν στην εκδήλωση, χρόνια πολλά και καλές γιορτές, τονίζοντας τα εξής: «Αν και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα λαϊκά νοικοκυριά είναι τεράστιες, μαζί με τη Δημοτική Αρχή θα βάλουμε εμπόδια σε αυτούς που θέλουν να μας φέρουν τη δυστυχία, γιατί ο λαός μας είναι δημιουργός του πλούτου κι έτσι δικαιούται να αντιμετωπίζεται και όχι να παραγκωνίζεται για τα συμφέροντα των επιχειρηματιών».

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος του Συλλόγου, Γιώργος Μαγιάκης, ο οποίος ανέφερε ότι «ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος του συλλόγου πηγάζει μέσα από την αμοιβαία και ανιδιοτελή κοινή δράση όλων των ανθρώπων της γειτονιάς, αποτελώντας πλέον παράδοση στην περιοχή της Αγυιάς». Χαιρετισμό απηύθυνε και ο αρχιμανδρίτης, πατήρ Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος, ο οποίος μετέφερε με τις ευχές του μηνύματα χαράς, αισιοδοξίας και δύναμης, δίνοντας τέλος, συγχαρητήρια στον Πολιτιστικό Σύλλογο για το έργο του, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις