Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λύτρας για Σεπόλια: Υπάρχει ολιγωρία στις έρευνες - "Τα 213 άτομα έχουν ελεγχθεί;"

Λύτρας για Σεπόλια: Υπάρχει ολιγωρία στι...

Έντονα ενοχλημένος ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης

Για ύπαρξη ολιγωρίας στην πορεία των ερευνών για την υπόθεση των Σεπολίων έκανε λόγο ο Απόστολος Λύτρας.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος που έχει αναλάβει την υπεράσπιση της μητέρας της 12χρονης δήλωσε ότι «είναι αδιανόητο να έχουν περάσει τόσες μέρες, να έχουμε καταθέσει μία προσφυγή κατά της προσωρινής κράτησης και να μην έχουμε λάβει ακόμη απάντηση».

 Και συνέχισε «Δεν είναι δυνατόν ένα τέτοιο θέμα, με παιδοβιαστές, παιδόφιλους και να μην έχουν συλληφθεί, ή αν μη τι άλλο να μην έχουν δώσει καταθέσεις χθες».

«Ακούγαμε στην αρχή για 213 άτομα, για ολόκληρο κύκλωμα…εγώ έχω δει ξαφνικά να έχουν σταματήσει οι έρευνες, λες και πιάσαμε τον 53χρονο και άλλους πέντε…αυτά τα 213 άτομα έχουν ελεγχθεί;» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αποκάλυψε δε πως βάσει στοιχείων υπάρχει και ένα δεύτερο κινητό του Ηλία Μίχου με πολλά στοιχεία αντρών το οποίο ωστόσο δεν έχει εντοπιστεί ακόμη.

 Όσον αφορά στην ίδια την 12χρονη τόνισε ότι δεν έχει μιλήσει ακόμη με ψυχολόγο με την πρόφαση πως πρέπει να μείνει ανεπηρέαστη για τις τυχόν νέες καταθέσεις

«Η ψυχολογική υποστήριξη που χρειάζεται το παιδί είναι συγκεκριμένη, ο ειδικός ξέρει πώς θα προσεγγίσει το παιδί και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συσχετιστεί με τα όσα έχει καταθέσει ή θα καταθέσει» συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

Δήλωσε επίσης ότι το παιδί αναζητά συνεχώς τη μητέρα του, ενώ διερωτάται συνέχεια γιατί βρίσκεται στη φυλακή και δηλώνει πως δεν έχει καμία σχέση με τα όσα βίωσε στα χέρια του Ηλία Μίχου.

πηγη: MEGA

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις