Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Μπλόκαραν» τα λογιστικά γραφεία χθες- Σε πρωτοφανή πίεση οι φοροτεχνικοί για την απογραφή στο «Εργάνη»

«Μπλόκαραν» τα λογιστικά γραφεία χθες- Σ...

Αγώνας δρόμου να προλάβουν

Αγώνα δρόμου, λόγω και της σημερινής αργίας της εορτής του Πολιούχου Αγ. Ανδρέα, έδιναν χθες λογιστές και φοροτεχνικοί της Πάτρας της λήξης της προθεσμίας για την απογραφή των εργαζομένων στο σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ».

Χθες με επιστολή της στον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωνσταντίνο Χατζηδάκη, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΠΟΦΕΕ) τόνισε ότι το χρονοδιάγραμμα είναι ασφυκτικό και είναι «υποχρεωτικός μονόδρομος η ανακοίνωση της παράτασης για τηναπογραφική διαδικασία».
Το αίτημα ΠΟΦΕΕ για παράταση στη διαδικασία απογραφής έχει υποβληθεί εδώ και καιρό.

Σύμφωνα με τους λογιστές της Πάτρας, η Πανελλήνια Ομοσπονδία είχε έγκαιρα διαγνώσει το πρόβλημα και είχε ενημερώσει με επιστολές το Υπουργείο ότι είναι αδύνατον να ολοκληρωθεί αυτή η τόσο σημαντική διαδικασία έως και σήμερα.

«Εκτός από την καταληκτική ημερομηνία για την ολοκλήρωση της απογραφικής διαδικασίας επιχειρήσεων αλλά και εργαζομένων στο ‘ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ’ βρισκόμαστε στα τέλη του μήνα και υπάρχουν και πάρα ολλές άλλες φορολογικές υπο-
χρεώσεις» τόνισε  ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Λογιστών – Φοροτεχνικών (ΕΛΦΕΕ) Αχαΐας ∆ημήτρης Μπόκαρης, υποστηρίζοντας ότι θα πρέπει ήδη να είχε δοθεί παράταση τουλάχιστον για ένα μήνα!

Πηγη: Εφημερίδα Γνώμη

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις