Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αδίστακτοι και έτοιμοι για φόνο οι ληστές των ΕΛΤΑ

Αδίστακτοι και έτοιμοι για φόνο οι ληστές των ΕΛΤΑ

Στα ίχνη τους βρίσκεται η αστυνομία που κάνει λόγο για κακοποιούς με δράση που έχουν πολλάκις απασχολήσει το πανελλήνιο

Αδίστακτοι ληστές με μεγάλη εμπειρία και ικανοί να σκοτώσουν όποιο έμπαινε εμπόδιο στο δρομο τους  ήταν σύμφωνα με τους αστυνομικούς οι δράστες της θρασύτατης ληστείας στα ΕΛΤΑ της Κάτω Αχαΐας, οι οποίοι εκτιμάται ότι ήταν οι ίδιοι που είχαν κάνει τη ληστεία και στην Eurobank στην Κάτω Αχαΐα, στις 20 Οκτωβρίου.

Ανάστατοι οι κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για καταστάσεις που παραπέμπουν στο  Σικάγο, ενώ  ζητούν ένταση της αστυνόμευσης, ιδίως σε περιοχές όπου βρίσκονται τράπεζες.

Οι αστυνομικοί ισχυρίζονται ότι βρίσκονται πολύ κοντά στα ίχνη των ληστών

Ένας νεαρός Ρουμάνος, οδηγός ενός εκ των αυτοκινήτων που χρησιμοποίησαν για τη διαφυγή τους οι δράστες, βρίσκεται στα χέρια των ανδρών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πάτρας από το απόγευμα της Τρίτης.

Ο Ρουμάνος εντοπίστηκε στην Αρκαδία στα όρια με το νομό Ηλείας. Η  αστυνομία διαθέτει συγκεκριμένα στοιχεία και για την ταυτότητα τουλάχιστον άλλων τριών ατόμων που συμμετείχαν στην αιματηρή ληστεία των ΕΛΤΑ . Πρόκειται για αδίστακτους Έλληνες, Ρουμάνους και Αλβανούς κακοποιούς, οι οποίοι έχουν κατ’ επανάληψη  απασχολήσει το πανελλήνιο. Σύμφωνα με τον Skaipatras.gr, ένας από αυτούς διώκεται με εντάλματα σύλληψης για εξακολουθητικές πράξεις ληστειών, ενώ ο δεύτερος πρόσφατα αποφυλακίστηκε με αναστολή για ληστεία σε πιστωτικό ίδρυμα στη νησιωτική χώρα από όπου και τότε είχε αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των 200 χιλιάδων ευρώ».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις