Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στο ΠΓΝΠ παραμένει ο 8χρονος που βρέθηκε να κοιμάται στα σκαλιά του Θεάτρου «Απόλλων»

Στο ΠΓΝΠ παραμένει ο 8χρονος που βρέθηκε...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Θα παραμείνει στο νοσοκομείο μέχρις ότου βρεθεί δομή για να τον φιλοξενήσει

Στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Ρίου, συνεχίζει να βρίσκεται με εισαγγελική εντολή, ο 8χρονος που βρέθηκε να κοιμάται χωρίς συνοδεία ενηλίκου, στα σκαλιά του Θεάτρου Απόλλων στην Πάτρα.

Μετά από παρέμβαση του Χαμόγελου του Παιδιού, το παιδί μεταφέρθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο νοσοκομείο και όπως είπε στο thebest.gr o Καθηγητής Παιδιατρικής και Νεογνολογίας Πανεπιστημίου Πατρών/ Διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής, ΜΕΝ Νεογνών και ΜΕΘ Παίδων Γαβριήλ Δημητρίου, έπειτα από τις εξετάσεις που του έγιναν ο ανήλικος είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και θα παραμείνει στο νοσοκομείο μέχρις ότου βρεθεί δομή για να τον φιλοξενήσει.

«Άμεσα έγινε η μεταφορά του παιδιού στο νοσοκομείο. Εκεί έκανε μπάνιο, φόρεσε ζεστά ρούχα, έφαγε και ξάπλωσε. Ο Φ…. έδειχνε πολύ χαρούμενος που φόρεσε κάλτσες (τόσο που ζήτησε να του βγάλουν φωτογραφία ενώ φοράει κάλτσες), που έκανε μπάνιο με ζεστό νερό και ζήτησε να σκεπαστεί με κουβέρτα και να τυλιχτεί ζεστά καθώς συνέχεια κρύωνε» ανέφερε η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού για τον 8χρονο.

Επίσης, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία υπήρξε η ενημέρωση ότι η μητέρα του είναι στη φυλακή και ο πατέρας του, που φέρεται  να μην τον έχει αναγνωρίσει, είναι πλανόδιος μουσικός και συνήθως υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ υπάρχει μία θεία που και αυτή φέρεται να έχει απασχολήσει τις αρχές.

Στο νοσοκομείο του Ρίου, μέχρι και τη Δευτέρα, βρίσκονταν μαζί με το παιδί, μέλη του Χαμόγελου του Παιδιού.

Μιλώντας για τα παιδιά που φιλοξενούνται με εισαγγελικές εντολές στα νοσοκομεία, ο κ. Δημήτριου, είπε: «Εκτός από τον 8χρονο, φιλοξενούμε ακόμα δυο παιδιά, αδέλφια, τα οποία το είχαν σκάσει από το νοσοκομείο αλλά βρέθηκαν και επέστρεψαν. Να τονίσουμε όμως, ότι τα νοσοκομεία είναι για μια συγκεκριμένη δουλειά και δεν είναι δομές για να φυλάνε παιδιά ανάμεσα σε άλλα που είναι άρρωστα. Επίσης, ούτε οι νοσοκόμες είναι φύλακες, αν και κάνουν το καλύτερο δυνατό και ότι  περνάει από το χέρι τους, να κάνουν ευκολότερη την παραμονή αυτών των παιδιών στο νοσοκομείο».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις