Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πετράλωνα: Το στικάκι με βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου και οι φωτογραφίες

Πετράλωνα: Το στικάκι με βίντεο σεξουαλι...

Νέες πληροφορίες για την κατάθεση της 22χρονης

Νέες πληροφορίες μεταδίδονται σχετικά με τα όσα φέρεται να κατέθεσε η 22χρονη από τα Πετράλωνα για την κακοποίηση της ίδιας και των δύο αδελφών της από τον πατέρα τους. Η 22χρονη κατέθετε επί 5,5 ώρες στο Τμήμα Ανηλίκων της ΓΑΔΑ, με αφορμή την μήνυση που έχει καταθέσει μαζί με τον 17χρονο, σήμερα, αδελφό της σε βάρος της μητέρας τους, την οποία κατηγορούν για συγκάλυψη της δράσης του πατέρα τους.

Πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» αναφέρουν ότι η 22χρονη φέρεται να παρέδωσε στους αστυνομικούς ένα στικάκι με βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου, στο οποίο απεικονίζεται η μικρότερη αδελφή της, η οποία είναι σήμερα 11 ετών. Στη συμπληρωματική της κατάθεση, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι η μικρότερη αδελφή της «έκανε συνεχώς κινήσεις με το σώμα που παρέπεμπαν σε σεξουαλικές πράξεις». Το κοριτσάκι μάλιστα, σύμφωνα με την 22χρονη, ρωτούσε συνεχώς τον συγγραφέα «γιατί αυτά που της έκανε ο πατέρας της ήταν κακά ή γιατί ήταν κακά αυτά που έκανε εκείνη μαζί με τον πατέρα της».

Όπως ισχυρίστηκε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ήδη η αδελφή της στην ηλικία των πέντε ετών «είχε παραδοθεί συναισθηματικά σε αυτούς που την εκφύλισαν και τους προτιμούσε από την μητέρα τους», ενώ στα 6-7 της χρόνια έβλεπε πορνό στο κινητό της τηλέφωνο. Η μητέρα τους, όπως καταγγέλλει η 22χρονη, ήταν αδρανής όταν για τουλάχιστον έναν χρόνο η αδελφή της δεχόταν θωπείες και άλλες ασέλγειες από τον πατέρα και άλλους σε παιδότοπους. Φέρεται να κατέθεσε, επίσης, ότι μια γυναίκα ασελγούσε πολλές φορές -μέσα σε βάθος μίας τριετίας- στην μικρή αδελφή της.

 Αναφερόμενη γενικότερα στη συμπεριφορά της μητέρας στην ίδια και τα αδέλφια της, η 22χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι ενώ η αδελφή της είχε προβλήματα υγείας, εκείνη αδιαφορούσε, ενώ ισχυρίστηκε ότι άφηνε για 10 ώρες μόνη της την μικρή αδελφή στο σπίτι και έδενε με αλυσίδες το ψυγείο και τα ντουλάπια της κουζίνας. Υποστήριξε, δε, ότι όταν η αδελφή της ήταν 8 ετών η μητέρα της έδωσε 50 χαστούκια και στη συνέχεια την έκρυβε για να μη φαίνονται τα σημάδια. Εξέφρασε, επίσης, τους φόβους της για το τι θα συμβεί όταν η αδελφή της φτάσει στην εφηβεία.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ίδια εκπομπή, η 22χρονη στην κατάθεσή της κατήγγειλε την μητέρα ότι γνώριζε τα γεγονότα και τα έκρυβε, ενώ επέβαλε τόσο σε εκείνη όσο και στον αδελφό της τιμωρίες που τις χαρακτήρισε «σαδιστικές». Ένα από τα περιστατικά κακοποίησης που περιέγραψε ήταν όταν ένα καλοκαίρι η μητέρα φέρεται να έκλεισε το στόμα του αδελφού της με ταινία, γιατί μιλούσε πολύ.

Το συμφωνητικό του πατέρα με την μητέρα – Τι κατέθεσε η 22χρονη για τον θείο
Μίλησε και για συμφωνητικό που είχαν υπογράψει η μητέρα με τον πατέρα τους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής, η 22χρονη φέρεται να είπε πως στους όρους αναφερόταν μεταξύ άλλων ότι δεν επιτρέπεται να κοιμούνται εκείνη και τα αδέλφια της με τον πατέρα τους, να μην τους παίρνει ο πατέρας τους με το αυτοκίνητό του αλλά και να μην παρευρίσκονται άλλα άτομα μαζί του, εννοώντας τις εξωσυζυγικές του σχέσεις και τους υπόλοιπους, όποτε θα συναντούσε εκείνη και τα αδέλφια της. Σύμφωνα με την 22χρονη, οι όροι αυτοί που έθεσε η μητέρα δείχνουν  γνώριζε τι συνέβαινε σε εκείνη και τα δύο αδέλφια της. Επιπλέον, κατήγγειλε ότι η μητέρα της της ασκούσε ψυχολογική βία προκειμένου να πάρει πίσω την καταγγελία, γιατί, όπως έλεγε, θα έκανε κακό στη μικρή αδελφή της και θα την έστελνε σε ίδρυμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η 22χρονη παρέδωσε στους αστυνομικούς φωτογραφίες των αδελφών της με τον πατέρα τους σε ιδιαίτερες στιγμές. Είπε, επίσης, ότι στο σπίτι ο πατέρας με τον αδελφό του ήταν γυμνοί και έβλεπαν ταινίες πορνό. Φέρεται να παρέδωσε, επίσης, και φωτογραφίες με το ζευγάρι που μαζί με τον πατέρα της κατήγγειλε ότι την κακοποιούσαν σεξουαλικά.

Στην κατάθεσή της, η 22χρονη μίλησε και για τον θείο της, καταγγέλλοντας ότι την κακοποίησε σεξουαλικά, όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες. Ανέφερε, σύμφωνα με την εκπομπή, ότι ενώ η μητέρα ήταν σε διπλανό δωμάτιο, ο θείος της έμπαινε στο δικό της δωμάτιο όπου προχωρούσε σε χάδια και σε ασελγείς πράξεις.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις