Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγωνιστικό κάλεσμα από το Συνδικάτο εργαζομένων Ποτών Τροφίμων ν. Αχαΐας για την Πέμπτη 17 Νοέμβρη 2022

Αγωνιστικό κάλεσμα από το Συνδικάτο εργα...

Μετά την απεργία της 9ης Νοέμβρη, επόμενος αγωνιστικός σταθμός είναι ο εορτασμός της εξέγερσης του Πολυτεχνείου & η συγκέντρωση στις 17.30 στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας στην Εθνικής Αντίστασης

Με ανακοίνωση του το Κλαδικό Συνδικάτο εργαζομένων Ποτών Τροφίμων ν. Αχαΐας υπογραμμίζει πως στην Απεργία της 9ης Νοέμβρη η οργή και η αγανάκτηση που νοιώθουν όλοι οι εργαζόμενοι του κλάδου έγινε δυναμική, μαζική συμμετοχή στον αγώνα. Χιλιάδες εργαζόμενοι έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα σε κράτος και εργοδοσία ότι δε θα πεινάσουν, δε θα κρυώσουν, δε θα μπουν στο στόχαστρο οι εργατικές-λαϊκές οικογένειες για τα κέρδη των λίγων.

Η απεργία συνεχίζει η ανακοίνωση, ήταν και είναι ξεκάθαρο μήνυμα κλιμάκωσης του αγώνα. Μήνυμα ξεσηκωμού σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε κλάδο, σε κάθε γειτονιά. Τώρα είναι ανάγκη ο εργαζόμενος λαός να βγει πρωταγωνιστής στο προσκήνιο για ζωή και δουλειά με δικαιώματα, να μην περιμένει κανένα «σωτήρα» ή κυβερνητικές εναλλαγές που θα μπορούσαν δήθεν να λύσουν τα προβλήματά του.

Συνεχίζουμε! Δεν αφήνουμε ούτε στιγμή να πάει χαμένη!

Επόμενος αγωνιστικός σταθμός στη δράση μας ο εορτασμός της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Ο φετινός εορτασμός αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς οι στιγμές που ζούμε είναι κρίσιμες, κλιμακώνεται ο πόλεμος ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ με τη Ρωσία στο έδαφος της Ουκρανίας. Όλη η χώρα έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο Νατοϊκό στρατόπεδο με δεκάδες βάσεις να παίζουν ενεργό ρόλο στα σχέδια ΝΑΤΟ – ΗΠΑ – ΕΕ. Αναβαθμίζονται συνεχώς οι βάσεις της Ανδραβίδας και του Αράξου στη γειτονιά μας, εξοπλίζονται με νέα όπλα, φιλοξενούν καθημερινά Νατοϊκές δυνάμεις.

Όλοι οι εργαζόμενοι του κλάδου μαζί με τον Πατραϊκό λαό να στείλουμε ξανά μήνυμα ότι το λόγο τον έχουμε εμείς και ότι ο λαός μας δεν είπε ακόμη την τελευταία του λέξη.

Όλες και όλοι στη συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας την Πέμπτη 17 Νοέμβρη 2022 και ώρα 17:30 στο ΕΚΠ, πλατεία Εθνικής Αντίστασης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις