Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κρήτη: «Δεν ξέρω κι εγώ τι την οδήγησε εκεί» – Τι λέει η μητέρα της 38χρονης

Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κρήτη: «Δε...

Καταπέλτης ο πατέρας της

Στη φυλακή οδηγείται η 38χρονη που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 36χρονου εν διαστάσει συζύγου της με καυστικό υγρό, τα ξημερώματα του Σαββάτου 22 Οκτωβρίου σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου, στην Κρήτη.

Υπενθυμίζεται πως μετά το περιστατικό η γυναίκα τράπηκε σε φυγή και παρέμενε ασύλληπτη για τρεις ημέρες, ώσπου έπειτα από παρότρυνση του δικηγόρου της Απόστολου Λύτρα παραδόθηκε στις Αρχές.

Η μητέρα της 38χρονης μίλησε στην εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και Πάλι!» αποκαλύπτοντας πως δεν την έχει συναντήσει ακόμα. Έχουν μιλήσει μόνο στο τηλέφωνο.

 «Δεν το περίμενε, έχει πάθει σοκ. Δεν ξέρω κι εγώ τί την οδήγησε εκεί» ανέφερε.  Σχετικά με τον ισχυρισμό της 38χρονης πως ο σύζυγός της επιχείρησε να την βιάσει, απάντησε: «Δεν θέλω να μιλήσω. Είναι προσωπικά τους, τα ξέρουν αυτοί».

Καταπέλτης ήταν ο πατέρας της 38χρονης που ήταν ο πρώτος από το στενό οικογενειακό της περιβάλλον που είχε μιλήσει. Δήλωσε πως η κόρη του ψεύδεται αναφορικά με τις απειλές και τις επιθέσεις που ισχυρίζεται πως έχει δεχτεί από τον εν διαστάσει σύζυγό της και την οικογένειά του.

«Δεν υπήρχε κανένας λόγος για να οδηγηθεί στην πράξη αυτή» και ανέφερε ότι «ο 36χρονος ήθελε να χωρίσουν, δεν την ήθελε άλλο», συμπλήρωσε. «Δεν δικαιολογείται η πράξη της και σε καμία περίπτωση δεν παίρνω το μέρος της» είχε πει χαρακτηριστικά ο πατέρας της δράστιδας.

Τι είπε η 38χρονη στην απολογία της
Η 38χρονη, σύμφωνα με τους συνηγόρους της, υποστήριξε ότι είναι μία γυναίκα που είχε κακοποιηθεί από το 36χρονο, προσθέτοντας ότι και εκείνο το βράδυ δέχθηκε ακόμη μία κακοποιητική συμπεριφορά από τον ίδιο. Ανέφερε, επίσης, ότι ήταν φοβισμένη και για αυτόν τον λόγο δεν παραδόθηκε αμέσως στις Αρχές.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης της 38χρονης, Απόστολος Λύτρας και Μανώλης Δρακωνάκης, σε δηλώσεις τους, τόνισαν ότι η εντολέας τους στην απολογία της απέρριψε τους ισχυρισμούς περί ύπαρξης ακόμη μίας γυναίκας που εμπλέκεται στην υπόθεση, σημειώνοντας πως μετά την επίθεση με το υγρό, που είπε ότι ήταν καθαριστικό και το είχε προμηθευτεί από το διαδίκτυο, η ίδια έφυγε με τα πόδια από το ξενοδοχείο και μετά χρησιμοποίησε ταξί. «Στην απολογία της δήλωσε ότι φοβάται για τη ζωή της και δέχεται απειλές», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις