Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Όπου φύγει- φύγει οι Πατρινοί για την 28η- Οι αγαπημένοι προορισμοί

Όπου φύγει- φύγει οι Πατρινοί για την 28...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Οι μεμονωμένες και οι οργανωμένες εκδρομές

Ιδιαίτερα αυξημένο είναι το ενδιαφέρον των Πατρινών για ταξίδια τόσο για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου που ακολουθεί όσο και γενικότερα, είτε ατομικά είτε με οργανωμένες εκδρομές για το εξωτερικό.

Όπως λέει στο thebest.gr η Άντα Κεραμιδά της Fastravel TRAVEL & EVENTS, υπήρξε κινητικότητα για ταξίδια στο εξωτερικό από τους Πατρινούς για το τριήμερο της αργίας και σε οργανωμένα γκρουπ αλλά και μεμονωμένα. «Ο κόσμος ταξιδεύει και η κίνηση είναι γενικότερα αυξημένη την μετά covid εποχή, αν μπορούμε να την πούμε έτσι».

Ποια μέρη προτιμούν οι Πατρινοί; «Σίγουρα οι χώρες τις Ευρώπης είναι μέσα στις πρώτες επιλογές τους. Το Παρίσι, η Ρώμη και το Άμστερνταμ. Επίσης στις πρώτες θέσεις των επιλογών τους, είναι η Ιορδανία, ο γύρος της Πορτογαλίας, είτε μεμονωμένα είτε οργανωμένα. Βέβαια, να αναφερθεί ότι αρκετοί ήταν και αυτοί που έψαχναν εισιτήρια τελευταία στιγμή και δεν υπήρχαν ή υπήρχαν και ήταν πολύ ακριβά. Για παράδειγμα, για κάποιον που ήθελε πριν δυο ημέρες να ταξιδέψει για το τριήμερο στην Κωνσταντινούπολη, τα αεροπορικά εισιτήρια έφταναν τα 800 ευρώ, δηλαδή τιμή για να πας Αμερική» μας λέει η κ. Κεραμιδά.

 Τα παραπάνω αφορούν τα αεροπορικά εισιτήρια, ωστόσο σε ό, τι αφορά και τα ακτοπλοϊκά προς Ιταλία, τα καράβια από το λιμάνι της Πάτρας, κυρίως προς το Μπάρι αλλά και για την επιστροφή, για το τριήμερο που ακολουθεί, ήταν γεμάτα. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις