Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κρήτη: Αρνείται να παραδοθεί η 38χρονη που έριξε οξύ στον σύζυγό της

Κρήτη: Αρνείται να παραδοθεί η 38χρονη π...

Παραμένει άφαντη

Παρά τις έρευνες της αστυνομίας απ’ άκρη σ’ άκρη στο νησί, για την γυναίκα που κατηγορείται πλέον για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος του 36χρονου, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Την ίδια ώρα, ο εν διαστάσει σύζυγός της, δίνει τη δική του μάχη στο νοσοκομείο, με τους ειδικούς να κάνουν ό,τι περισσότερο μπορούν για να καταφέρουν να ελέγξουν την κατάστασή του.

Το πρώτο βήμα είναι ένα διπλό χειρουργείο, με τους γιατρούς από το Θριάσιο και το «Γεννηματάς» να συντονίζονται για ταυτόχρονη επέμβαση στο πρόσωπό του και το μάτι.

Η αδελφή του 36χρονου – θυματος επίθεσης με οξύ δήλωσε: «Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι. Δεν είναι καλή η κατάσταση του αδελφού μου. Το παλεύει, αλλά δεν είναι καλά… Δεν ξέρουμε τι θα γίνει και με το μάτι του… Όλοι οι γιατροί προσπαθούν… Είναι από πάνω του. Βρίσκεται στο Θριάσιο… Δεν ξέρουμε ακόμη το μέγεθος της ζημιάς που έχει προκαλέσει το οξύ στον οργανισμό του».

Ροζ φωτογραφίες στον αδελφό του άντρα της
Την ίδια ώρα, το οικογενειακό περιβάλλον του θύματος ισχυρίζεται ότι η 38χρονη έστελνε ροζ φωτογραφίες και στον αδελφό του άντρα της.

Η 38χρονη, αφότου αποφυλακίστηκε ο 36χρονος, αλλά μετά τον χωρισμό τους, έστελνε άσεμνες φωτογραφίες σε ένα από τα αδέλφια του και δεν δίστασε να τον καλέσει ακόμη και σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου, όπου όμως, το ραντεβού αυτό δεν έγινε ποτέ.

Ο ίδιος ο πατέρας της σοκάρει, ισχυριζόμενος ότι τα όσα λέει η κόρη του είναι ψέματα κι ότι ουδέποτε είχε δεχτεί απειλές.

Ο πατέρας της 38χρονης αναφέρει:«Δεν την κακοποιούσε. Το ξέρω αυτό σίγουρα. Δεν υπήρχε ξυλοδαρμός και κακοποίηση και τέτοια. Ούτε απειλές. Για ποιον λόγο; Χωρίσανε γιατί τελείωσε. Δεν… Το πήρε βαρέως που την χώρισε κτλ… Δεν υπήρχε… Κακοποίηση δεν υπήρχε. Σίγουρα».

«Δέχομαι απειλές»
Η 38χρονη ισχυρίζεται ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της φέρει επιπόλαια τραύματα και όχι όσο σοβαρά παρουσιάζονται ενώ φαίνεται πως αρνείται να παραδοθεί, φοβούμενη αντίποινα από την πλευρά του θύματος.

«Τα εγκαύματα που έχει είναι μόλις στο 10% του προσώπου του κι αυτά 2ου βαθμού. Κατά τα άλλα, δεν έχει κάτι. Ούτε το μάτι του χάνει, ούτε την όρασή του, ούτε τίποτα.

»Έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Δεν ισχύουν αυτά που λένε. Το διογκώνουν τα αδέλφια του, γιατί θέλουν να φυλακιστώ και με απειλούν, μέσω τρίτων, ότι εάν συμβεί κάτι τέτοιο, θα βάλουν κρατούμενους να με σκοτώνουν μέσα στη φυλακή. Είμαι μια απλή γυναίκα, μάνα δύο παιδιών, η οποία στην απελπισία της διέπραξε αυτό», υποστηρίζει η 38χρονη.

Εντείνει τις έρευνες η αστυνομία
Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, η αστυνομία δεν περιμένει την πρόθεση της 38χρονης να παραδοθεί πια, έτσι συνεπώς οι έρευνες έχουν ενταθεί με πολλές εφόδους σε πιθανά σημεία που θα μπορούσε να κρύβεται η 38χρονη.

Στο πατρικό σπίτι της 38χρονης, που ήταν το αρχικό σημείο που έκανε έφοδος η αστυνομία, βρέθηκε το καυστικό υγρό που είχε προμηθευτεί η 38χρονη και το είχε παραγγείλει με το ΑΦΜ του πατέρα της.

Οι αστυνόμοι είναι πλέον πεπεισμένοι ότι είχε συνεργούς  τόοσ στην τέλεση της ενέργειας στο ξενοδοχείο όσο και μετέπειτα στην διαφυγή της. Οι πληροφορίες της Αστυνομίας κάνουν λόγο ότι η δράστιδα μάλλον κινείται περιμετρικά στο Ηράκλειο.

ΠΗΓΗ: MEGA

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις