Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

O Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος για τον Φορέα Διαχείρισης του φράγματος Πείρου

 O Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος για τον Φ...

"Είναι ένα θέμα που θα μπορούσε να επιφέρει διοικητική ποινή προσωρινής παύσης"

O Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος σε ανακοίνωσή του αναφέρει: "Ο Διαδημοτικός Φορέας Διαχείρισης του Φράγματος Αστερίου (Πείρου-Παραπείρου) εξακολουθεί να είναι αίτημα και απόφαση και των τριών Δήμων. Οι ευκαιρίες ανάπτυξης της Πάτρας δεν πρέπει να συνεχιστούν να χάνονται από την επόμενη Δημοτική Αρχή!   Η μεγαλύτερη προσβολή της βούλησης του πατραϊκού λαού και η παράνομη αθέτηση της κρυστάλλινης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας, έχει να κάνει με το Φορέα Διαχείρισης. Γεγονός που οδήγησε στην προσωρινή ανάθεση της Διαχείρισης του Φορέα του Φράγματος στον ιδιώτη κερδοσκόπο που θα κατασκευάσει τα δίκτυα διανομής και θα αναλάβει τη συντήρηση των υποδομών.

Είναι ένα θέμα που θα μπορούσε να επιφέρει διοικητική ποινή προσωρινής παύσης .Υπενθυμίζουμε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας τις 4/3/2020 που είχα την τιμή να την εισηγηθώ εκ μέρους της πλειοψηφούσας αντιπολίτευσης. 

«Επειδή πιστεύουμε ότι το νερό είναι σπάνιο και πολύτιμο κοινωνικό αγαθό, οι Δήμοι Πατρέων, Ερυμάνθου και Δυτικής Αχαϊας, οφείλουν να συμμετέχουν οπωσδήποτε στην Διαχείριση και Λειτουργία του Φορέα του Φράγματος Αστερίου (Πείρου-Παραπείρου), για να εγγυηθούν τον Αυτοδιοικητικό και Δημόσιο χαρακτήρα του και να αποτρέψουν στο μέλλον μια ενδεχόμενη ιδιωτικοποίηση του.  Αποφασίζουμε ο Δήμος Πατρέων να γίνει συμμέτοχος στον υπό σύσταση Διαδημοτικό Φορέα Διαχείρισης και Λειτουργίας και να συμμετέχει στο Διοικητικό του Συμβούλιο,  ώστε να επιτευχθεί ο στόχος για άφθονο, ποιοτικά καλύτερο και φθηνότερο νερό για τους Δημότες. Στον  φορέα να μην συμμετέχει ιδιώτης»!  25 υπέρ 19 κατά. Είμαστε σε μια κρίσιμη περίοδο για τις εξελίξεις στ δημοτικά ζητήματα. Να μη ξεχνάμε! Επειδή η αλήθεια αυτό ακριβώς ζητά (στερητικό α και λήθη, λησμονιά).

Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος

Πάτρα Διεθνής Σύγχρονη Πόλη

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις