Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΣτΕ: Αναβολή για τις 24 Νοεμβρίου για το Τμήμα Φυσικοθεραπείας

ΣτΕ: Αναβολή για τις 24 Νοεμβρίου για το...

Είχε οριστεί για σήμερα η δικάσιμος

Για τις 24 Νοεμβρίου ορίστηκε η νέα δικάσιμος στο ΣτΕ για το Τμήμα Φυσικοθεραπείας όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Αντιδημαρχείας Αξιοποίησης- Διαχείρισης Δημοτικής Περιούσίας- Παιδείας- Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης

 

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Την ίδια ώρα που οι ιθύνοντες του Πανεπιστημίου Πατρών προβάλλουν με δηλώσεις τους σε πατρινά ΜΜΕ τα οφέλη από την παρουσία των 30.000 φοιτητών στην Πάτρα, η Αιγιάλεια συνεχίζει τον αγώνα της για την δικαίωση και ακύρωση του Π.Δ. για τη μεταφορά της Φυσικοθεραπείας.

Ο εισηγητής του αρμοδίου Τμήματος του ΣτΕ λόγω… «φόρτου εργασίας» ζήτησε την αναβολή της συζήτησης που είχε οριστεί για σήμερα 13 Οκτωβρίου, ορίζοντας νέα δικάσιμο στις 24 Νοεμβρίου 2022.

«Όταν ανάμεσα στα επιχειρήματα που προέβαλλε η Αιγιάλεια για την παραμονή της σχολής ήταν η στήριξη της τοπικής οικονομίας από τους φοιτητές, θεωρήθηκε αναχρονιστικό και λοιδορήθηκε… Το να κάνουν λόγο οι ίδιοι οι ιθύνοντες του Πανεπιστημίου για τα 300 εκατομμύρια που αφήνουν ετησίως οι φοιτητές στην Πάτρα… είναι προφανώς συμβατό με τα ακαδημαϊκά τους κριτήρια. Το ποιός πρέπει να έχει λόγο στην κατανομή του χρήματος και την ανάπτυξη (ή μη) των κατά τόπους κοινωνιών, είναι ένα ερώτημα που πρέπει να απαντήσει προφανώς η αρμόδια υπουργός και οι τοπικοί βουλευτές…» σχολίασε δηκτικά ο αντιδήμαρχος Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας –Παιδείας Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ΄.Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος υπερτονίζοντας: «Βεβαίως εμείς θα επιμείνουμε στο μεγάλο στόχο να ανατρέψουμε την αδικία σε βάρος της πόλης μας. Ήδη άλλωστε την απάντηση τη δίνει η ίδια η φοιτητική κοινότητα μιας και από την μέχρι τώρα καταγραφή, περί τους 50 φοιτητές συνεχίζουν να διαμένουν στην Αιγιάλεια και να μετακινούνται καθημερινά μέχρι το Ρίο, κάνοντας χρήση της έκπτωσης 50% επί του εισιτηρίου που διασφαλίσαμε μετά από επαφές με τον πρόεδρο και το Δ.Σ. του ΚΤΕΛ Ν.Αχαϊας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις