Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΕΙΑ

/

Ηλιάδης: "Υπάρχουν και αυτές οι μητέρες που είναι μοναδικές"- Τιμούν τους γονείς που δώρισαν τα όργανα των παιδιών τους

Ηλιάδης: "Υπάρχουν και αυτές οι μητ...

Πραγματοποιείται εκδήλωση στη Ναύπακτο

Για πρώτη φορά θα γνωρίσουμε τους ήρωες γονείς που πήραν την υπέρτατη απόφαση, να δωρίσουν τα όργανα των κλινικά νεκρών παιδιών τους. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας Ανδρέας Ηλιάδης "η κοινωνία τους τελευταίους ήνες έχει αλλάξει κατεύθυνση, ακούμε πράγματα που μας στεναχωρούν αφάνταστα. Δεν είναι μόνο μητέρες  που πρέπει να ακούμε που έχουν κάνει  πράγματα άσχημα πράγματα στα παιδιά τους, με τον έναν η τον άλλο τρόπο. Υπάρχουν και αυτές οι μητέρες οι οποίες είναι μοναδικές".

"Οι οικογένειες αυτές δεν περιμένουν τίποτα" είπε επίσης ο κ. Ηλιάδης για τους γονείς που πήραν την απόφαση να δωρίσουν τα όργανά τους.

 

"Κωπηλατούμε και θυμόμαστε τους μικρούς μας ήρωες που έδωσαν ζωή σε άλλους συνανθρώπους μας" είναι ο τίτλος της εκδήλωσης που γίνεται αυτή την Κυριακή στις 11.30 το πρωί στο λιμάνι της Ναυπάκτου. Στις 22 Οκτωβρίου στις 6.30 μμ  στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα Ναυπάκτου θα τιμηθούν οι ήρωες γονείς που πήραν την μεγάλη απόφαση να δωρίσουν, μέσα στον πόνο για τον χαμό των παιδιών τους, τα όργανά τους.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος μίλησε για τους μικρούς ήρωες που έδωσαν ζωή σε άλλους συναθρώπους μας και για μια πράξη αλτρουισμού.

 

 Στη διάρκεια συνέντευξη Τύπου μίλησαν επίσης η Βιβή Παξινού – επικεφαλής της εθελοντικής ομάδας ΣΥΝάνθρωποι – Ομάδα Εθελοντών και η Πρόεδρος της Κοινότητας Ναυπάκτου Μυρτώ Κυμινουλάκη.

Πάτρα: Στην Ιταλία η καρδιά του μικρού Γιώργου που "έσβησε" από φασόλι- Σε εξέλιξη η διαδικασία αποδοχής των οργάνων

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being