Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

«Κλειδώνει» και τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ ο Βασίλης Αϊβαλής- Οι τέσσερις παράμετροι που οδηγούν στη στήριξή του

«Κλειδώνει» και τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ ο Β...

Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ φέρεται να έχει σημαντικό προβάδισμα και να «κλειδώνει» στο ΚΙΝ.ΑΛ. έναντι των υπολοίπων ενδιαφερομένων

Στην στήριξη του Βασίλη Αϊβαλή προσανατολίζεται το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝ.ΑΛ. για τον Δήμο Πατρέων, (στην Αθήνα προκρίνεται με διαφορά το όνομά του) σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr.


Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ φέρεται να έχει σημαντικό προβάδισμα και να «κλειδώνει» στο ΚΙΝ.ΑΛ. έναντι των υπολοίπων ενδιαφερομένων (και του Απόστολου Κατσιφάρα από το περιβάλλον του οποίου διαρρέεται επιθυμία διεκδίκησης του Δήμου Πατρέων), με την Αθήνα να του «ανάβει» το πράσινο φως επενδύοντας σε τέσσερις παραμέτρους:
-Στη δημιουργία ενός προοδευτικού μετώπου ικανού να ωθήσει σε ευρείες συσπειρώσεις που θα οδηγήσουν σε προοπτική νίκης για τον Δήμο Πατρέων.
-Στο νεαρό της ηλικίας, στο άφθαρτο του προσώπου και στο συνθετικό του χαρακτήρα και της διαδρομής του, γεγονός που δημιουργεί εύφορο τοπίο δημιουργικών συνεργασιών και στηρίξεων.
-Στο γεγονός ότι δεν έχει γίνει μέρος συγκρούσεων και αυτό αποτυπώνεται στην απουσία αρνητικών γνωμών για το πρόσωπό του.
-Στο γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ θέλει να σηματοδοτήσει την ανανέωση με νέο «αίμα» στην Αυτοδιοίκηση.


Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει «κλειδώσει» και η στήριξη του Βασίλη Αϊβαλή από τον ΣΥΡΙΖΑ και με δεδομένο ότι και τα δύο κόμματα δεν θα δώσουν χρίσματα αλλά θα δώσουν στηρίξεις σε πρόσωπα με προοδευτικό πρόσημο, η υποψηφιότητα Αϊβαλή δείχνει να έχει σημαντικό βατήρα εκκίνησης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις