Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άννα Φόνσου: «Συνάντησα τον 53χρονο πριν 10 μέρες... Είχα γνωρίσει και τη 12χρονη»

φωτο eurokinissi

φωτο eurokinissi

Tι είπε σε τηλεοπτική εκπομπή

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα βρέθηκε η ηθοποιός Άννα Φόνσου, η οποία αναφέρεθηκε στον 53χρονο που φέρεται να βίαζε 12χρονη.  Η ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα σημείωσε πως κάποια στιγμή βρέθηκε σε ένα τραπέζι με τον 53χρονο στον Κολωνό. Εκεί είδε το κορίτσι να κάνει ποδήλατο αργά το βράδυ και να απευθύνεται στον ίδιο στο πληθυντικό, καθώς – όπως αποκάλυψε – έκανε «θελήματα» για λογαριασμό του.

«Ήρθε στο σπίτι του ηθοποιού πριν ένα χρόνο. Μου λέει κ. Φόνσου έχετε ανάγκη από χορηγούς που να μην έχουν πολλά λεφτά αλλά να βοηθούν σε είδος; Εγώ έχω σούπερ μάρκετ μου είπε. Να σας φέρω κάτι αναψυκτικά για το σπίτι του ηθοποιού και κάποια τρόφιμα γιατί έχω σούπερ μάρκετ;» είπε για τον φερόμενο ως δράστη.

Συνέχισε λέγοντας πως πράγματι τα έφερε και έβγαλαν φωτογραφίες για διαφήμιση, ενώ έφερνε παρόμοια προϊόντα κάθε 15 μέρες περίπου.

Περιέγραψε πως ο ίδιος την κάλεσε στο σούπερ μάρκετ, όπου έξω από το κατάστημα διοργάνωσε ένα τραπέζι με γνωστές προσωπικότητες της περιοχής. 

Εκεί ήταν και το παιδί που έκανε θελήματα με το ποδήλατό της. «Ήταν ένα κοριτσάκι με ένα ποδήλατο στο μαγαζί και έφερνε αναψυκτικά και σουβλάκια. Ήταν ψηλό, έμοιαζε γύρω στα 15». Κάποια στιγμή ο 53χρονος φώναξε το κορίτσι για το γνωρίσει στην Άννα Φόνσου. Το παιδί πλησίασε και της είπε πως έχει εφτά αδέρφια και κάνει θελήματα για τον 53χρονο.

Μάλιστα, η ώρα περνούσε και το κορίτσι ήταν ακόμα στο δρόμο. Όταν η Άννα Φόνσου της επισήμανε πως ήταν 11:30 το βράδυ και ήταν ακόμη έξω, η 12χρονη απάντησε πως μένει κοντά και πολλές φορές έρχεται και την παίρνει η μητέρα της.

Φιλάνθρωπος και… οικογενειάρχης


Η Άννα Φόνσου είπε πως τελευταία φορά που τον είδε ήταν πριν δέκα μέρες σε κάποια βραδινή έξοδο όπου μεταξύ άλλων βρισκόταν ένας οδοντίατρος, ένας αστυνομικός και ένας ιερέας.

Η ίδια είπε πως ήταν υπεράνω πάσης υποψίας, ενώ κάθε φορά που τη συναντούσε της μιλούσε για τον γιο και την γυναίκα του και το εξοχικό που διατηρεί σε κάποιο βουνό.

Μάλιστα, ανέφερε πως ήταν φιλάνθρωπος.

Κολωνός: Η θεία της 12χρονης «ξεκλείδωσε» την υπόθεση - Τα μηνύματα στο κινητό

 πηγή newsit.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις