Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κολωνός: Η θεία της 12χρονης «ξεκλείδωσε» την υπόθεση - Τα μηνύματα στο κινητό

Κολωνός: Η θεία της 12χρονης «ξεκλείδωσε...

Τι λέει η μητέρα του κοριτσιού

Η παρατηρητικότητα της θείας της 12χρονης κατά τη διάρκεια των καλοκαιριών διακοπών του κοριτσιού φαίνεται ότι ήταν αυτή που ξετύλιξε το κουβάρι της φρικιστιακής υπόθεσης με  φερόμενο ως δράστη τον 53χρονο άνδρα από τον Κολωνό που φέρεται να βίαζε και να εξέδιδε το μικρό κορίτσι.

Όπως περιέγραψε η μητέρα της 12χρονης καθοριστική ήταν η στιγμή που η θεία του κοριτσιού την είδε να «κοκκινίζει» όταν διάβασε ένα από τα μηνύματα που φέρεται να έστειλς ο 53χρονος.

«Της λέει γιατί παίζεις με το κινητό τόσες ώρες; Και πήγε να της το πάρει έτσι για πλάκα από το χέρι και την είδε που κοκκίνισε, φοβήθηκε. Της είχε στείλει μηνύματα να της στείλει βίντεο γυμνά. Αυτά διάβασε εκείνη τη στιγμή η θεία. Τα πήρε μετά από κάποια ώρα, γιατί δεν το έδινε η μικρή εύκολα το κινητό. Μετά έβαλε τον κωδικό κι άρχισε η θεία να διαβάζει. Μου τα έστειλε όλα σε μένα κι εγώ πήγα το ίδιο βράδυ στο αστυνομικό τμήμα του Κολωνού» περιέγραψε η μητέρα της 12χρονης την στιγμή που ξεκίνησε η αρχή της ιστορίας που έχει προκαλέσει σάλο.

"Αυτό που θέλω είναι να μπει φυλακή ο άνθρωπος αυτός, να πληρώσει ..δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά του" είπε μιλώντας στο t-live.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις