Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πέτρος Φιλιππίδης: Αυτός είναι ο λόγος που κουτσαίνει - Η εξήγηση του δικηγόρου του

Πέτρος Φιλιππίδης: Αυτός είναι ο λόγος π...

Οι εξηγήσεις για την κατάσταση υγείας του

Για αύριο διεκόπη η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, λόγω αδιαθεσίας που ένιωσε η πρόεδρος της έδρας. Ο ηθοποιός κατέφθασε κανονικά σήμερα στο δικαστήριο, με τους δημοσιογράφους να τον ρωτάνε κατά την άφιξή του, μεταξύ άλλων, εάν έχει κάποιο πρόβλημα στο πόδι του, με αποτέλεσμα να κουτσαίνει και να παρουσιάζει κάποια αστάθεια στο βάδισμα.

Ο καλλιτέχνης δεν έδωσε καμία απάντηση, καθώς έχει αποφασίσει να μην τοποθετηθεί δημόσια, ωστόσο ο δικηγόρος του αναφέρθηκε στην κατάσταση υγείας του πελάτη του, σε τηλεοπτική συνέντευξή του.

"Είναι γνωστό το πρόβλημα υγείας που έχει και κάποιοι έλεγαν πως το λέγαμε προσχηματικά. Δεν μπορείς να ανεβάσεις τους δείκτες του σακχάρου σε τέτοια επίπεδα που να χρειάζεσαι να κάνεις ενέσεις για να μπορέσεις να επιβιώσεις. Δεν μπορείς να αλλοιώσεις τις εξετάσεις που κάνει ένας μικροβιολόγος" δήλωσε αρχικά στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή "Το Πρωινό" ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

"Μια εκδήλωση αυτής της ασθένειας είναι πως έχει μια μικρή παράλυση στο ένα του πόδι. Όσο περνάει ο καιρός θα γίνει και στο άλλο. Προσπαθεί να το αντιμετωπίσει. Όσοι δυστυχώς από τους συνανθρώπους μας έχουν πρόβλημα με τον σακχαρώδη διαβήτη, όλα τα αγγεία του ανθρώπινου οργανισμού αλλοιώνονται" πρόσθεσε.

Οι ηθοποιοί που κλήθηκαν να καταθέσουν

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα στο δικαστήριο βρέθηκαν οι τέσσερις από τους πέντε ηθοποιούς, που κλήθηκαν για να καταθέσουν σχετικά με συγκεκριμένα περιστατικά που αφορούν στην πρώτη καταγγέλλουσα.

Ειδικότερα, στη δικαστική αίθουσα παρευρέθηκαν η Ράνια Σχίζα, ο Τάσος Χαλκιάς, η Αλίνα Κωτσοβούλου και η Θάλεια Ματίκα. Απούσα η Ζέτα Μακρυπούλια καθώς όπως διευκρίνισε η πρόεδρος, "δεν σηκώνει το τηλέφωνο και δεν έχει κλητευθεί. Θα γίνει μία προσπάθεια μέσα από την εισαγγελία".

Το δικαστήριο διέκοψε για αύριο Παρασκευή, όπου αναμένεται να καταθέσουν οι Κωτσοβούλου και Ματίκα, ενώ στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση θα καταθέσουν οι Σχίζα και Χαλκιάς.

Πρόκειται για πρόσωπα τα οποία μπορούν να φωτίσουν την καταγγελία που έχει γίνει σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη για βιασμό το 2008 από κόρη, συναδέλφου του, ηθοποιού. Τα ονόματα των συγκεκριμένων ηθοποιών έχουν αναφερθεί σε αφηγήσεις περιστατικών για τα οποία δίνονται διαφορετικές εκδοχές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις