Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κέρκυρα: Απεγκλωβίστηκε σώος ο παγιδευμένος ορειβάτης

Κέρκυρα: Απεγκλωβίστηκε σώος ο παγιδευμέ...

Το απόγευμα της Κυριακής

ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάνω από 6 ώρες διήρκεσε η επιχείρηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας και της ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό του 40χρονου ορειβάτη, ο όποιος από τις 12 το μεσημέρι βρίσκονταν σε δύσβατη περιοχή στη θέση Μέγα Γκρεμός στο Μπαρμπάτι. Ο 40χρονος άνδρας είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε σε ασφαλές μέρος. Στην επιχείρηση συμμετείχαν 10 άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κέρκυρας και έξι άνδρες της 5ης ΕΜΑΚ που έφτασαν από τα Γιάννενα.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Σε πλήρη εξέλιξη η επιχείρηση διάσωσης στην Κέρκυρα για έναν 40χρονο ορειβάτη. Οι Πυροσβέστες χρειάζονται χρόνο για τον προσεγγίσουν στο σημείο που έχει παγιδευτεί…

Κάτω από δύσκολες συνθήκες πραγματοποιείται αυτή την ώρα η επιχείρηση διάσωσης 40χρονου ορειβάτη που είχε εγκλωβιστεί από τις 12:00 το μεσημέρι σε δύσβατη περιοχή στη θέση Μέγας Γκρεμός στο Μπαρμπάτι, στην Κέρκυρα.

Ο άνδρας έχει εντοπιστεί από τους διασώστες της πυροσβεστικής που αυτή των ώρα επιχειρούν να κατέβουν το βουνό και να τον οδηγήσουν σε ασφαλές σημείο.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, άλλη ομάδα της πυροσβεστικής ανεβαίνει από διαφορετικό σημείο ενώ έφτασε το απόγευμα στο λιμάνι της Κέρκυρας δύναμη της ΕΜΑΚ από την Ηγουμενίτσα, που αποτελείται από 6 άνδρες με δυο οχήματα 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις