Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Αποχαιρέτησαν τους Σέρβους στη ΝΕΠ

Αποχαιρέτησαν τους Σέρβους στη ΝΕΠ

Έχουν ξεκινήσει ήδη οι συζητήσεις εν όψει της νέας περιόδου

Με δείπνο στο εστιατόριο «Σκούφοι» αποχαιρέτισαν τους τρεις Σέρβους προπονητές της ομάδας, Μίλαν Τζόρτζεβιτς, Λιούμπισα και Μάρκο Μέτκιτς οι άνθρωποι της ΝΕΠ.
Το «παρών» στο δείπνο έδωσε και ο πρώην πρόεδρος της ΝΕΠ, Ανδρέας Παπαπαναγιώτου, μαζί με τους Τάκη Καραβιώτη, Σάκη Καλούδη, Χρήστο Αργυρόπουλο και Μιχάλη Ζαφειρόπουλο. Το κλίμα ήταν έντονα συγκινησιακά φορτισμένο, ενώ ανταλλάχθηκαν και αναμνηστικά δώρα.
Οι προπονήσεις διακόπτονται για μια εβδομάδα, όταν και θα επιστρέψει στην Πάτρα ο νεαρός Μάρκο Μέτκιτς. Ο Μίλαν Τζόρτζεβιτς αναμένεται ξανά στην Πάτρα σε 15 περίπου ημέρες, όταν ανανεώσει την βίζα του.
Να σημειωθεί ότι οι πρώτες συζητήσεις, ενόψει της νέας σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει, με τον Μίλαν Τζόρτζεβιτς να καταθέτει τις επόμενες ημέρες τον φάκελο με τα πεπραγμένα της φετινής σεζόν και τις εισηγήσεις του για του χρόνου.
«Με βάση τον στόχο της ανανέωσης που είχαμε θέσει, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων και υποβιβασμού, η σεζόν ήταν επιτυχημένη. Πιστεύω ότι θα υπάρξει και η ανάλογη συνέχεια από την πλευρά της διοίκησης, καθώς η ΝΕΠ διαθέτει πολλά νέα παιδιά που μπορούν να παίξουν σε υψηλό επίπεδο, αρκεί να δουλέψουν και να στηριχθούν», τόνισε ο Μίλαν Τζόρτζεβιτς, κάνοντας τον απολογισμό της σεζόν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports