Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δημήτρης Αρβανίτης: Η Νίνου ήξερε για τον Φιλιππίδη και δεν αντιδρούσε - Είναι συνεργός

Δημήτρης Αρβανίτης: Η Νίνου ήξερε για το...

Παθητική χαρακτήρισε τη στάση της Ελπίδας Νίνου ο σκηνοθέτης

Την ώρα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η δίκη σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη, για έναν βιασμό και δύο απόπειρες, ο Δημήτρης Αρβανίτης στηρίζει τον Σπύρο Μπιμπίλα, κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του οποίου δημιουργήθηκαν εντάσεις με την πλευρά του κατηγορούμενου ηθοποιού.

 Ο γνωστός σκηνοθέτης υποστήριξε, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή "Το Πρωινό", ότι ο πρόεδρος του ΣΕΗ είναι ειλικρινής άνθρωπος και "δεν μπορεί να πει ψέμματα", ενώ την ίδια ώρα υπήρξε καταπέλτης και για τον Πέτρο Φιλιππίδη και για τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου.

"Ο Φιλιππίδης είναι ένας αυτοκαταστροφικός τύπος, κατά τη γνώμη μου, πάντα έτσι ήταν. Ήταν επιθετικός παντού. Εγώ δεν κουνάω το δάχτυλο ότι "πρέπει να τον κρεμάσουμε στον τοίχο", αλλά το να ξεφύγεις μια φορά είναι πολύ διαφορετικό από το να ξεφεύγεις συνέχεια. Και τώρα, δυστυχώς για αυτόν τον άνθρωπο, δεν πρόσεξε, δεν χαλιναγώγησε τον εαυτό του και πλήρωσε την κακή του διάθεση" δήλωσε αρχικά.

Αναφερόμενος στην Ελπίδα Νίνου χαρακτήρισε τη θέση της παθητική και υποστήριξε ότι κατά την άποψή του, η σύζυγος του θιασάρχη γνώριζε τα πάντα.

"Είναι ένας άνθρωπος, που προφανώς δεν έχει προσωπικότητα. Αν έχεις προσωπικότητα και έχουν συμβεί όλα αυτά, τουλάχιστον έχεις αμφιβολίες. Αυτή βγαίνει και μιλάει σαν να μην τρέχει τίποτα, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα δίπλα της. Και φαίνεται κατά τη γνώμη μου ότι είναι συνεργός, ήξερε και δεν αντιδρούσε. Αντίθετα, κοίταγε πώς θα τα καπελώσει" κατέληξε ο Δημήτρης Αρβανίτης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight