Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

/

Πάτρα: Με καθυστέρηση μίας εβδομάδας, λόγω αστοχίας, «έπεσε» η τιμή του υγραερίου

Πάτρα: Με καθυστέρηση μίας εβδομάδας, λό...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Τι συνέβη

Ιδιαίτερα υψηλή ήταν στην Πάτρα το προηγούμενο διάστημα η τιμή στο υγραέριο που πλέον έχει πέσει στα 0,99 λεπτά γεγονός που είχε προκαλέσει έκπληξη στους χρήστες υγραερίου ιδίως δε στους οδηγούς που επισκέπτονταν άλλες πόλεις και έκαναν τη σύγκριση.

Η μείωση έπρεπε να έχει γίνει εδώ και μία εβδομάδα αλλά στα πρατήρια της Πάτρας είχαμε καθυστέρηση. Όπως εξηγούν στο thebest.gr από την «Κολοκυθάς Ο.Ε», «αυτή την εβδομάδα έπεσε η τιμή στο υγραέριο όμως η αλήθεια είναι ότι αυτό έπρεπε να έχει γίνει νωρίτερα. Υπάρχει και το απόθεμα. Είναι μεγάλες και οι αυξομειώσεις, την επόμενη εβδομάδα μπορεί η τιμή να έχει ανέβει ξανά.


Πρέπει πρώτα να εξαντληθεί το ακριβότερο εμπόρευμα που υπάρχει διαθέσιμο και μετά να διατεθεί το φθηνότερο. Η αστοχία είναι ότι ενώ εξαντλήθηκε το ακριβότερο στην αποθήκη, δεν έπεσε η τιμή. Σε αυτό παρασύρει και ο ανταγωνισμός. Τώρα βρίσκεται στα 0,99, η προηγούμενη τιμή ήταν υπερβολική.

Ωστόσο γενικότερα το υγραέριο έμεινε σε καλή τιμή όλη την περίοδο των αυξήσεων. Ενώ η βενζίνη είχε φτάσει στο 2.40, εκείνο ήταν στο 1,05 ή 1,08».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις