Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

LIVE- Βασίλισσα Ελισάβετ: Το Λονδίνο υποδέχεται την σορό της – Περιμένουν πάνω από 1 εκατομμύριο κόσμο

LIVE- Βασίλισσα Ελισάβετ: Το Λονδίνο υπο...

Το τελευταίο της βράδυ στο Μπάκινγχαμ

Το τελευταίο της βράδυ στο Μπάκινγχαμ θα περάσει απόψε η Βασίλισσα Ελισάβετ πριν εκτεθεί η σορός της σε λαϊκό προσκύνημα καθώς επιστρέφει στο Λονδίνο. Θα τοποθετηθεί στο Bow Room, εκεί όπου τα μέλη του προσωπικού θα μπορέσουν να αποτίσουν φόρο τιμής στην Βασίλισσά τους. 

Η σορός της Βασίλισσας Ελισάβετ θα παραμείνει στον Καθεδρικό Ναό του St. Giles στο Εδιμβούργο μέχρι τις 19:00 (ώρα Ελλάδος). Στην συνέχεια, μια νεκροφόρα θα παραλάβει το φέρετρό της και θα το μεταφέρει στο αεροδρόμιο του Εδιμβούργου.

Οι πόρτες έκλεισαν πριν από λίγο και το λαϊκό προσκύνημα για τους Σκωτσέζους έλαβε τέλος. Πολλοί ήταν εκείνοι που αποχωρούσαν με δάκρυα στα μάτια. 

Το αεροσκάφος που θα μεταφέρει τη σορό της βασίλισσας Ελισάβετ από το Εδιμβούργο στο Λονδίνο είναι το C-17 Globemaster της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας. Την μητέρα της θα συνοδεύει η Πριγκίπισσα Άννα. 


Ήδη έχει γίνει γνωστή η διαδρομή της νεκροφόρας και αναμένεται πλήθος κόσμου στους δρόμους για να αποχαιρετήσουν τη μακροβιότερη μονάρχη της Βρετανίας αλλά και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις