Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Γέμισαν οι πολυκατοικίες κατσαρίδες!- Πώς επηρεάζει η ακρίβεια και τι θα κάνουν το χειμώνα οι ένοικοι

Πάτρα: Γέμισαν οι πολυκατοικίες κατσαρίδ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

«Πονοκέφαλο» αποτελεί για πολλούς πατρινούς η αποπληρωμή κοινοχρήστων με την ακρίβεια στο ρεύμα να κάνει το πρόβλημα ακόμα μεγαλύτερο.

 «Πονοκέφαλο» αποτελεί για πολλούς πατρινούς η αποπληρωμή κοινοχρήστων με την ακρίβεια στο ρεύμα να κάνει το πρόβλημα ακόμα μεγαλύτερο.

Όπως εξήγησαν μιλώντας στο thebest.gr οι άνθρωποι του γραφείου διαχείρισης πολυκατοικιών, «Θερμόιλ», «στην Πάτρα δεν υπάρχει πολυκατοικία χωρίς διαμέρισμα που χρωστάει. Σε πολλές περιπτώσεις χρειάζεται να μπει δικηγόρος ενώ αρκετές πολυκατοικίες «ξεμένουν» από χρήματα.

 Το χρέος για ένα διαμέρισμα μπορεί να φτάνει ακόμα και τις 2.000 ευρώ ενώ με την έλευση του χειμώνα, πέρα από το φως, την καθαριότητα κι άλλα, έρχεται να προστεθεί και το έξοδο για το πετρέλαιο που πλέον θεωρείται ίσως καλύτερη και πιο οικονομική λύση από τη θέρμανση με ρεύμα.

«Φέτος αρκετοί σκέφτονται να βάλουν πετρέλαιο αφού η τιμή στο ρεύμα καθιστά τις ηλεκτρικές σόμπες και τα κλιματιστικά απαγορευτικά.  Τα τελευταία χρόνια όλοι απέφευγαν ή αδυνατούσαν να βάλουν πετρέλαιο, έστω και λίγο. Πολλές πολυκατοικίες λόγω της υγρασίας είχαν γεμίσει κατσαρίδες. Δεν προλαβαίναμε να κάνουμε απολυμάνσεις. Φέτος θεωρούμε και ότι η τιμή στο πετρέλαιο θα είναι πιο προσιτή.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πλέον το κοινόχρηστο ρεύμα στις πολυκατοικίες είναι 100-120 ευρώ παραπάνω από αυτό που ήταν στο παρελθόν» μας λένε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις