Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Όταν η Βασίλισσα Ελισάβετ έγινε «το κορίτσι» του Bond

Όταν η Βασίλισσα Ελισάβετ έγινε «το κορί...

Δεν είπε στην οικογένειά της ότι θα το κάνει

Κι  όμως η Βασίλισσα Ελισάβετ έγινε για λίγο το κορίτσι του Μποντ. Στον απόηχο του θανάτου της, ο κόσμος θυμάται τις εμφανίσεις της σε εκδηλώσεις, με πιο διάσημη την τελετή έναρξης των Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου το 2012. Σε σκηνοθεσία του Danny Boyle, η τηλεοπτική εκδήλωση έλαβε χώρα στις 27 Ιουλίου 2012.

Kαι τότε είδαμε μια διαφορετική βασίλισσα Ελισάβετ, πιο διασκεδαστική, μαζί με τον Ντάνιελ Κρεγκ στο ρόλο του Τζέιμς Μποντ. Κατά τη διάρκεια του σκετς, ο φανταστικός κατάσκοπος συνοδεύει το κορίτσι του, τη βασίλισσα από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ στους Ολυμπιακούς Αγώνες με ένα ελικόπτερο.

Στη συνέχεια, ένας ηθοποιός που υποδύθηκε τη βασίλισσα παρουσιάστηκε να πηδά από το αεροσκάφος εφοδιασμένο με ένα αλεξίπτωτο Union Jack. Το αξιόλογο είναι το γεγονός πως η βασίλισσα κράτησε τη συμμετοχή της μυστική ακόμη από την οικογένειά της κι έτσι έκανε τη σκηνή ακόμη πιο διασκεδαστική.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε νωρίτερα φέτος ο διευθυντής της παραγωγής, Sam Hunter, δηλώνοντας στο BBC: «Η βασίλισσα δεν είπε ποτέ στην οικογένειά της ότι θα το έκανε. Αυτός ήταν ένας από τους όρους της όταν συμφώνησε να συμμετάσχει».

 

Βασίλισσα Ελισάβετ: Καταρρακωμένος ο βασιλιάς Κάρολος Γ’, έφυγε από το Μπαλμόραλ -Θα συναντηθεί με την Τρας, θα κάνει διάγγελμα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight