Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Βασίλισσα Ελισάβετ: Καταρρακωμένος ο βασιλιάς Κάρολος Γ’, έφυγε από το Μπαλμόραλ -Θα συναντηθεί με την Τρας, θα κάνει διάγγελμα

Βασίλισσα Ελισάβετ: Καταρρακωμένος ο βασ...

Ντυμένη στα μαύρα η Καμίλα

Ο βασιλιάς της Βρετανίας Κάρολος Γ’ αναχώρησε από το κάστρο Μπαλμόραλ όπου είχαν συγκεντρωθεί και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας μετά τον θάνατο της μητέρας του. Εκπρόσωπος της Βρετανίδας πρωθυπουργού ανακοίνωσε ότι ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ θα συναντηθεί με την πρωθυπουργό Λιζ Τρας σήμερα το απόγευμα.

Είναι η στιγμή που ο νέος βασιλιάς της Βρετανίας, Κάρολος Γ’, φεύγει από το κάστρο του Μπαλμόραλ στη Σκωτία ύστερα από τον θάνατο της μητέρας του Ελισάβετ.

Μαζί με τη «βασιλική σύζυγό» του, όπως είναι ο νέος τίτλος της Καμίλα, κατευθύνονται προς το Λονδίνο αεροπορικώς από το Μπαλμόραλ. 

Το βασιλικό ζεύγος της Βρετανίας είναι ντυμένο στα μαύρα, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες. Στις έξι το απόγευμα ώρα Λονδίνου (20:00 ώρα Ελλάδας), σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, ο Κάρολος Γ’, θα απευθύνει το πρώτο του διάγγελμα προς το έθνος, ένα 24ωρο μετά τον θάνατο της πολυαγαπημένης του μητέρας.

 

πηγή newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight