Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Σήμερα τα προσωρινά αποτελέσματα των voucher

Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Σήμερα τα προσωρι...

Τέλος στην αγωνία όσων υπέβαλαν αίτηση για παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ

Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθούν τα προσωρινά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ και τα voucher που θα δοθούν στους δικαιούχους όπως αποκάλυψε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ Σπύρος Σπυρίδων.

Όπως είπε τα προσωρινά αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν «μετά το μεσημέρι για να γίνουν και οι τελικοί έλεγχοι». Συνολικά φέτος θα διατεθούν 331 εκατ. ευρώ για τα voucher των βρεφικών, βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών.

Ο αριθμός των voucher που θα δοθούν υπολογίζεται σε 180.000 δεδομένου ότι, όπως είπε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ, φέτος θα δοθούν 25.000 περισσότερα σε σχέση με το 2021 όταν και είχαν δοθεί περίπου 165.000.

Ο συνολικός αριθμός των αιτήσεων που υποβλήθηκαν μετά και τις παρατάσεις που δόθηκαν ήταν 206.000 και τα προσωρινά αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ.

Όσοι, δε, θέλουν να υποβάλουν ένσταση αυτό θα μπορούν να το κάνουν έως και τρεις ήμερες μετά την ανακοίνωση των προσωρινών αποτελεσμάτων «για να είμαστε έτοιμοι την 1η Σεπτεμβρίου» είπε ο κ. Σπυρίδων ανακοινώνοντας ότι τα οριστικά αποτελέσματα σχεδιάζεται να ανακοινωθούν στις 29 Αυγούστου.

Σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα:

Τα ίδια τα παιδιά είναι οι ωφελούμενοι.
Δίνεται, ύστερα από μια δεκαετία, αύξηση κατά 10% σε κάθε voucher για την εξασφάλιση ποιοτικών υπηρεσιών.
Εντάσσονται στο ίδιο πρόγραμμα οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι οικογένειες με πιο υψηλά εισοδήματα διατηρώντας την αύξηση του αριθμού των παιδιών που ωφελούνται από το πρόγραμμα κατά 20%».

πηγή newsbomb.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις