Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΕΙΑ

/

Η Moderna λέει πως το εμβόλιό της «θα εξελιχθεί όπως ένα iPhone»

Η Moderna λέει πως το εμβόλιό της «θα εξ...

Τι εννοεί

Ξεχάστε τις δύο ή τρεις δόσεις εμβολίου κατά του κορονοϊού τον χρόνο. Η Moderna ευελπιστεί να κυκλοφορήσει ένα ετήσιο αναμνηστικό εμβόλιο μίας δόσης που θα καλύπτει τον κορονοϊό, τη γρίπη και έναν άλλο κοινό αναπνευστικό ιό μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια.

 Καθώς η Covid-19 συνεχίζει να μεταλλάσσεται, η Moderna θα πρέπει να συνεχίσει να ενημερώνει τα εμβόλια που την έκαναν παγκόσμια γνωστή, προσπαθώντας παράλληλα να τα κάνει καταλληλότερα για τους καταναλωτές, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Stephane Bancel σε συνέντευξή του στο CNN.

Εκτίμησε ένα χρονοδιάγραμμα «τριών έως πέντε ετών» για το νέο προϊόν και παρομοίασε την ανάπτυξη του σωτήριου εμβολίου με εκείνη ενός... iPhone:

 "Δεν αποκτάς την καταπληκτική κάμερα, τα καταπληκτικά πάντα την πρώτη φορά που θα πάρεις ένα iPhone», είπε και πρόσθεσε:

 «Πολλοί από εμάς αγοράζουμε ένα νέο iPhone (μια φορά τον χρόνο) κάθε Σεπτέμβριο και κατεβάζουμε και νέες, αναβαθμισμένες εφαρμογές. Και αυτή ακριβώς είναι η ιδέα: θα "καλύπτεστε" από Covid, τη γρίπη και τον RSV (σ.σ. αναπνευστικός συγκυτιακός ιός) σε μία μόνο δόση (μια φορά τον χρόνο)».

 
 
 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being