Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δίκη Φιλιππίδη: Ένταση με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

Δίκη Φιλιππίδη: Ένταση με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

Εκρηξη του ηθοποιού που απειλεί με μήνυση

Ανέβηκαν οι τόνοι ξανά στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Σήμερα η ένταση σημειώθηκε μεταξύ της συνηγόρου του, Κ. Μπακιρτζίδου και του Αλέξανδρου Μπουρδούμη.

Η κ. Μπακιρτζίδου εγκάλεσε τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη - που είναι παντρεμένος με τη Λένα Δροσάκη, η οποία ήταν από τις πρώτες που κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη - ότι καταφέρεται εναντίον της με αναρτήσεις του στο διαδίκτυο, σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr.

 "Αν δείτε τι γράφει ο Μπουρδούμης για μένα. Αρθρογραφεί τα βράδια και με βρίζει", είπε η συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, προκαλώντας την έκρηξη του ηθοποιού, ο οποίος απείλησε να της κάνει μήνυση.

"Αρθρογραφώ εγώ; Θα σας κάνω μήνυση. Ρεπορτάζ αναδημοσιεύω. Αρθρογραφώ εγώ;", φώναξε από τα πίσω καθίσματα του ακροατηρίου.

Το επεισόδιο σημειώθηκε ενώ η δίκη είχε διακοπεί μετά από αίτημα του έτερου συνηγόρου του ηθοποιού Μιχάλη Δημητρακόπουλου, όταν είδε στην δικαστική αίθουσα τον άνδρα που χθες επιτέθηκε φραστικά στον πελάτη του.

Ο κ. Δημητρακόπουλος κατέθεσε εκ μέρους του ηθοποιού μήνυση εναντίον του άνδρα για εξύβριση, ενώ στο δικαστήριο είπε ότι υπάρχει κίνδυνος να επιτεθεί και σωματικά στον Πέτρο Φιλιππίδη, καθώς, όπως είπε, "φαίνεται να έχει προβλήματα".

Χθες ο συγκεκριμένος άνθρωπος, την ώρα που έμπαινε ο ηθοποιός στο δικαστήριο του φώναξε: "Αυτό που έκανες στην πιτσιρίκα να μην τολμήσεις να το ξανακάνεις. Αληταρά, μεγαλώνουμε παιδιά κι εμείς!".

Για τον λόγο αυτό σήμερα ο Πέτρος Φιλιππίδης και οι συνήγοροί του μπήκαν στα δικαστήρια από την πίσω πόρτα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight