Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Υπέβαλε τη παραίτηση του ο διοικητής του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας»

Πάτρα: Υπέβαλε τη παραίτηση του ο διοικη...

Το τηλεφώνημα στον Θάνο Πλεύρη

Σήμερα, το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα και επίσημα η παραίτηση του διοικητή του νοσοκομείου «Αγιος Ανδρέας».

«Υπέβαλα χτες την παραίτηση μου προφορικά στον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, μέχρι τη Δευτέρα θα την έχω στείλει και γραπτώς στο γραφείο του», ανέφερε ο διοικητής του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας», Ηλίας Θεοδωρόπουλος  μετά την αποκάλυψη πως ένας 49χρονος άνδρας από την Πάτρα έχασε τη ζωή του επειδή δεν τον περιέθαλψαν στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, όπου είχε σπεύσει το βράδυ της Τετάρτης, να ζητήσει βοήθεια.

Υπενθυμίζεται πως ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, είχε τηλεφωνική επικοινωνία χτες με τον κ. Θεοδωρόπουλο από τον οποίο ζήτησε την παραίτησή του, ενώ παράλληλα μετά από αξιολόγηση του πορίσματος της κατεπείγουσας έρευνας, ο υπουργός διέταξε ΕΔΕ και ενεργοποίησε τη διάταξη της θέσης σε αργία για όσους ευθύνονται για τη λανθασμένη αξιολόγηση του περιστατικού.

Το τηλεφώνημα με Πλεύρη
Σχολιάζοντας την χτεσινή επικοινωνία του με τον υπουργό, ο διοικητής του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» ανέφερε μόνο πως όλο αυτό τον καιρό η επικοινωνία του και η συνεργασία του με τον Θάνο Πλεύρη ήταν εξαιρετική.

Αποφεύγοντας να δώσει περαιτέρω πληροφορίες για το τραγικό συμβάν αλλά και να περιγράψει πως ακριβώς λειτούργησε το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, όταν ο 49χρονος επισκέφτηκε το νοσοκομείο έχοντας έντονους πόνους, ο κ. Θεοδωρόπουλος αρκέστηκε μόνο στο ότι «θα αναλάβει την ευθύνη» των πράξεων που του αναλογούν.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις