Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πρεμιέρα με "Συμπέθερους από τα Τίρανα" για το νέο ανοιχτό θέατρο του δήμου- ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Πρεμιέρα με "Συμπέθερους από...

Στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του Παμπελοποννησιακού Σταδίου

Η φιλοξενία μίας «θρυλικής» παράστασης σηματοδοτεί απόψε το πέρασμα του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας για φέτος στην ενότητα των θεατρικών δρώμενων εγκαινιάζοντας παράλληλα και το νέο «Θερινό Δημοτικό Θέατρο του Δήμου» στο Παμπελοποννησιακό στάδιο, επί της οδού Γιάννη Ρίτσου, το οποίο & παραδίδεται πλέον σε χρήση.

Η σκηνή του νέου θεάτρου θα φιλοξενήσει για δύο ημέρες, μία από τις πιο επιτυχημένες παραστάσεις των τελευταίων χρόνων, την ξεκαρδιστική παράσταση «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» σε σκηνοθεσία του Σταύρου Καραγιάννη.

Πρόκειται για μία πανέξυπνη και πολύ αστεία κωμωδία γραμμένη από το δίδυμο Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππας, μέσα από την οποία αναδεικνύεται η προσπάθεια των μεταναστών να ενταχτούν στην ελληνική κοινωνία με τη «συνταγή» των μεικτών γάμων, που είναι και το κεντρικό θέμα.

Το έργο καυτηριάζει με το μοναδικό και εμπνευσμένο τρόπο του τα ξενοφοβικά και ρατσιστικά πρότυπα των σύγχρονων Ελλήνων, ώστε ο καταξιωμένος κριτικός θεάτρου Κώστας Γεωργουσόπουλος, το έχει κατατάξει δίπλα στους μεγάλους της ελληνικής κωμωδίας, Αλέκο Σακελλάριο – Χρήστο Γιαννακόπουλο, Νίκο Τσιφόρο – Πολύβιο Βασιλειάδη, και Κώστα Πρετεντέρη – Ασημάκη Γιαλαμά.

Το νέο «Δημοτικό Θερινό Θέατρο του Δήμου» στο Παμπελοποννησιακό ολοκληρώθηκε σε χρόνο ρεκόρ χάρη στις άοκνες προσπάθειες των εργαζομένων του δήμου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις