Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΕΙΑ

/

Πώς να προστατέψετε την οικογένειά σας από τους ενδεχόμενους κινδύνους του πόσιμου νερού στο σπίτι σας

Πώς να προστατέψετε την οικογένειά σας α...

Οι ειδικοί της Real Water μας ενημερώνουν

Oι δημοτικές παροχές νερού πολλών περιοχών έχει αποδειχθεί αρκετές φορές ότι περιέχουν πολλούς ρύπους, κυρίως από βιομηχανικές και περιβαλλοντικές πηγές με αποτέλεσμα να καθιστά το νερό που χρησιμοποιείτε στο σπίτι σας καθημερινά, για πόσιμο και όλες τις βασικές σας ανάγκες, αμφιβόλου ποιότητας και, σε ορισμένες περιπτώσεις, έως και ακατάλληλο. Γνωρίζοντας περισσότερα για τα φίλτρα νερού και πώς λειτουργούν, μπορούν να σας βοηθήσουν να προστατέψετε την οικογένεια σας από τους ενδεχόμενους κινδύνους τέτοιων περιπτώσεων.

Ένας γρήγορος έλεγχος στην τρέχουσα αγορά θα σας εκθέσει σε διάφορους τύπους οικιακών συστημάτων καθαρισμού και φιλτραρίσματος νερού για όλες τις χρήσεις. Οι τύποι αυτοί χωρίζονται σε κατηγορίες κυρίως  ανάλογα με την τεχνολογία στην οποία βασίζονται, τον σκοπό λειτουργίας τους και τον τρόπο με τον οποίο συνδέονται.

Παρακάτω θα γνωρίσουμε με την βοήθεια της RealWater , η οποία ειδικεύεται στα συστήματα επεξεργασίας νερού, όλους αυτούς τους τύπους φίλτρων νερού που χωρίζονται ανάλογα με τον τρόπο σύνδεσης τους με την παροχή του σπιτιού σας και αφορούν την άμεση κατανάλωση για πόσιμο μαγείρεμα και πλύσιμο τροφίμων, καθοδηγώντας σας να επιλέξετε το σωστό φίλτρο νερού για εσάς και την οικογένειά σας με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής.

Φίλτρα Νερού Άνω Πάγκου

Αυτά είναι διάφορα συστήματα καθαρισμού του νερού που μπορείτε να εγκαταστήσετε σχεδόν οπουδήποτε στο σπίτι σας. Μπορείτε να τα συνδέσετε απευθείας σε οποιαδήποτε βρύση και να πάρετε κατευθείαν τρεχούμενο, καθαρό νερό. Όλα τα φίλτρα αυτού του τύπου δίνουν την δυνατότητα για επιλογή νερού είτε από το φίλτρο είτε από το δίκτυο. Συνήθως είναι συμπαγείς με όμορφο σχεδιασμό για τον χώρο της κουζίνας, απαιτούν πολύ μικρό χώρο και ελάχιστες υδραυλικές συνδέσεις για να εγκατασταθούν χωρίς την βοήθεια τεχνικού και αποτελούν την πιο οικονομική λύση από τους υπόλοιπους τύπους.

Χωρίζονται σε 2 κατηγορίες :

Τα φίλτρα βρύσης τα οποία τοποθετούνται απευθείας πάνω στη βρύση της επιλογής σας. Είναι πολύ μικρά και δεν επηρεάζουν καθόλου την προηγούμενη λειτουργία της βρύσης. Δεν έχουν ιδιαίτερα μεγάλη ικανότητα στη ποσότητα λίτρων νερού που μπορούν να φιλτράρουν και η ροή τους συνήθως είναι μικρή. Για αυτόν τον λόγο, συνιστώνται συνήθως σε περιπτώσεις μικρής κατανάλωσης δηλαδή από 1 έως 2 άτομα τα οποία δεν κάνουν συχνά περισσότερη χρήση εκτός πόσιμου δηλαδή για μαγείρεμα και πλύσιμο τροφίμων.

 

Τα φίλτρα άνω πάγκου τοποθετούνται συνήθως πάνω στον πάγκο δίπλα από τον νεροχύτη με την βρύση της κουζίνας. Και αυτά δεν επηρεάζουν την λειτουργία της βρύσης, έχουν εντυπωσιακή ικανότητα στη ποσότητα λίτρων νερού που μπορούν να φιλτράρουν και η ροή τους είναι παραπάνω από ικανοποιητική για να μπορείτε να εξυπηρετείτε όλες τις ανάγκες σας γρήγορα με την καλύτερη δυνατή ποιότητα. Ανάλογα την περίπτωση, προσφέρουν την ίδια ή και καλύτερη ικανότητα φίλτρανσης σε σύγκριση με όλους τους υπόλοιπους τύπους φίλτρων. Επομένως, συνιστώνται συνήθως σε περιπτώσεις μεγάλης κατανάλωσης από πολλά άτομα.

Φίλτρα Νερού Κάτω Πάγκου

Πρόκειται για συστήματα που τοποθετούνται κάτω από τον νεροχύτη της κουζίνας, εξ ου και η ονομασία τους. Συνδέονται, είτε απευθείας με την βρύση της κουζίνας στην παροχή του «κρύου» νερού χωρίς να μειώνουν την πίεση της βρύσης, είτε με δικό τους ξεχωριστό βρυσάκι το οποίο εγκαθίσταται πάνω στον πάγκο δεξιά ή αριστερά του νεροχύτη με πολύ ικανοποιητική ροή για όλες τις χρήσεις. Συνήθως απαιτούν μικρό χώρο, κάτι που ποικίλει βέβαια ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. Σίγουρα ο πρώτος τρόπος με την απευθείας σύνδεση είναι πιο πρακτικός, διότι με το άνοιγμα της βρύσης έχετε φιλτραρισμένο νερό, αλλά τις περισσότερες φόρες, μακροπρόθεσμα, είναι και πιο ακριβός από τον δεύτερο γιατί η κατανάλωση είναι αναμφίβολα μεγαλύτερη με αποτέλεσμα να χρειάζεται συχνότερα η αντικατάσταση των ανταλλακτικών φίλτρων.

Τα φίλτρα κάτω πάγκου έχουν και την δυνατότητα να συνδεθούν ακόμα και με το ψυγείο σας, στην περίπτωση που διαθέτει παροχή για πόσιμο νερό ή δημιουργία πάγου, απολαμβάνοντας και από εκεί τα πλεονεκτήματα του φιλτραρισμένου νερού από ρύπους.

Ένα φίλτρο νερού κάτω από το νεροχύτη απαιτεί υδραυλικές συνδέσεις, οι οποίες είναι πιθανόν να καταστήσουν τις υπηρεσίες ενός τεχνικού αναγκαίες για την αρχική εγκατάσταση του.

Φίλτρα Νερού Κεντρικής Παροχής

Τα φίλτρα νερού κεντρικής παροχής είναι ικανά να καθαρίσουν  το πόσιμο νερό σας για ολόκληρο το σπίτι απευθείας από το δίκτυο. Έχουν σχεδιαστεί για μεγάλες παροχές νερού ώστε να μπορούν να φιλτράρουν αποτελεσματικά. Τα περισσότερα φίλτρα αυτού του τύπου σχεδιάζονται με μεγαλύτερο μέγεθος πόρων (>5 micron) από τους παραπάνω τύπους γιατί διαφορετικά θα μειωθεί αισθητά η πίεση νερού μέσα στο σπίτι. Είναι συνήθως ογκώδη και απαιτείται σχεδόν πάντα τεχνικός για την εγκατάστασή τους. Είναι ο πιο πρακτικός τρόπος από όλους και προσφέρει καθαρό νερό για όλο το σπίτι με αποτέλεσμα την πολύ καλή προστασία και των συσκευών σας (πλυντήρια, ηλιακούς, θερμοσίφωνες κλπ.). Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση, μειώνεται η ικανότητα καθαρισμού του νερού κυρίως λόγω των μεγαλύτερων πόρων (micron) που έχουν από τους υπόλοιπους τύπους.

Επίσης, οι ειδικοί της Real Water επισημαίνουν πως πριν επιλέξετε αυτόν τον τύπο φίλτρου θα πρέπει να λάβετε υπόψη και τις σωληνώσεις του σπιτιού σας και ανάλογα να πραγματοποιήσετε μια απολύμανση τους πριν την εγκατάσταση των φίλτρων. Ο λόγος είναι για να παραμένει το νερό όσο πιο καθαρό γίνεται από το φίλτρο μέχρι να φτάσει στην βρύση της κουζίνας σας. Όσον αφορά το οικονομικό σε αυτήν την περίπτωση, συνήθως είναι από τις πιο ακριβές λύσεις και για αυτό είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε από πριν την συνολική κατανάλωση που πραγματοποιείτε στο σπίτι σας όπως και τον βαθμό ικανότητας φίλτρανσης σε  ποσότητα λίτρων νερού που θα έχει το φίλτρο που θα επιλέξετε, ώστε να υπολογίσετε πόσο συχνά θα απαιτείται η αντικατάσταση των ανταλλακτικών φίλτρων.

Συνιστάται και ένα προ-φίλτρο για τα στερεά και τα χώματα, ώστε να προφυλάσσουν το κεντρικό φίλτρο που έχετε επιλέξει ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.

Οι ειδικοι της Real Water εξασφαλίζουν το οιοκονομικότερο και αποδοτικότερο αποτέλεσμα

Κάθε μέρος του κόσμου αντιμετωπίζει το πρόβλημα της ρύπανσης των υδάτων το οποίο συνεχώς διογκώνεται. Ενώ μια παγκόσμια λύση βρίσκεται ακόμα σε επίπεδο συζητήσεων, είναι σημαντικό να επενδύσετε χρόνο στην εύρεση μιας αξιόπιστης λύσης για το νερό άμεσης χρήσης σας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά είδη φίλτρων νερού στην τρέχουσα αγορά.

Το να βρείτε αυτό που λειτουργεί καλύτερα για εσάς μπορεί να είναι δύσκολο, ειδικά για άτομα που είναι καινούργια στον κόσμο των φίλτρων νερού. Τα κριτήρια για την καλύτερη επιλογή σε ποιότητα και τιμή είναι πολλά και εξατομικευμένα ανάλογα την περιοχή που ενδιαφέρεστε, οι τεχνολογίες επεξεργασίας νερού που είναι διαθέσιμες σήμερα είναι πολλές και συνεχώς εξελίσσονται, η ποικιλία των φίλτρων στην αγορά είναι μεγάλη, ενώ αντίθετα η ενημέρωση είναι ελλιπής και οι πληροφορίες που χρειάζεστε δυσεύρετες. Ωστόσο, εάν κατανοείτε τις απαιτήσεις σας και πώς λειτουργεί κάθε τύπος φίλτρου νερού, είστε πιο κοντά από ποτέ στο να κάνετε τη σωστή αγορά.

Ο κάθε χώρος και η κάθε περιοχή έχουν τις ιδιαιτερότητές τους, οπότε μία προσωποποιημένη εκτίμηση είναι ο πιο σίγουρος τρόπος που προτείνουν οι ειδικοί της Real Water, για να εξασφαλιστεί το οικονομικότερο και αποδοτικότερο αποτέλεσμα.

Η εταιρεία REAL WATER δραστηριοποιείται στις τεχνολογίες επεξεργασίας νερού από το 1997. Με καταστήματα σε Πάτρα και Τρίπολη, προσφέρει φίλτρα και ψύκτες νερού για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Τα προϊόντα της φέρουν πιστοποιήσεις αξιοπιστίας από παγκόσμιους οργανισμούς. Ενημερώνει και προτείνει λύσεις υπεύθυνα πάντα με χημικές και μικροβιολογικές αναλύσεις νερού της περιοχής σας και πάντα σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες. Σε κάθε στάδιο παραμένουν δίπλα σας με συνεχή ενημέρωση και τεχνική κάλυψη για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Γιατί να επιλέξετε την Real Water;

  •  Διαθέτουν επώνυμα και πιστοποιημένα φίλτρα νερού για όλες τις απαιτήσεις
  • Συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις για εύρεση καινούργιων τεχνολογιών και καινοτόμων συστημάτων
  • Συνεχής ενημέρωση και προσφορές με οικολογική ευαισθητοποίηση για όλες τις εξελίξεις στον τομέα του νερού μέσω newsletters εφόσον επιθυμείτε
  • Υπεύθυνες συμβουλές για την επιλογή φίλτρου με χημικές και μικροβιολογικές αναλύσεις νερού της περιοχής σας και ανάλογα τις απαιτήσεις και τον χώρο σας ΔΩΡΕΑΝ
  • Συνεχής τεχνική κάλυψη και άμεση εξυπηρέτηση
  • ΔΩΡΕΑΝ εγκατάσταση από τεχνικό. Απαλλάσσεστε από τα έξοδα του υδραυλικού
  • Έγκαιρη υπενθύμιση αλλαγής φίλτρων
  • Επίσκεψη τεχνικού για την αλλαγή των φίλτρων, το service και την απολύμανση των μηχανημάτων

Info

Real Water

site: realwater.gr

Καταστήματα :

  • Πάτρα: 28ης Οκτωβρίου (Καρόλου) 24, τηλ: 2610 432532
  • Τρίπολη: 28ης Οκτωβρίου 24, τηλ: 2710 235171

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being