Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Παραδόθηκε στον Μητροπολίτη Χρυσόστομο η εικόνα του Αγίου Νεομάρτυρα Νικολάου Καρπενησιώτη

Πάτρα: Παραδόθηκε στον Μητροπολίτη Χρυσό...

Από αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου της Πάτρας - Η εικόνα θα δωρηθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελίστριας Πατρών

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών αποφάσισε τον Οκτώβριο του 2021 να επισημοποιήσει την ημέρα του Προστάτη του Συλλόγου, Αγίου Νεομάρτυρα Νικολάου Καρπενησιώτη. Η εικόνα του δεν υπήρχε σε κανένα Ιερό Ναό της πόλης της Πάτρας κι έτσι ο Σύλλογος απευθύνθηκε, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, στον κ. Ευάγγελο Μανούκα να την καλλιτεχνήσει.

Αποφασίστηκε η εικόνα να δωρηθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελίστριας Πατρών. Ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος ενστερνίστηκε και ευλόγησε την όλη προσπάθεια.

Αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου της Πάτρας (το σωματείο έχει ιδρυθεί το 1904) με τον Α’ Αντιπρόεδρο κ. Στελλάτο Ανδρέα, τον Ταμία κ. Κωνσταντάτο Ηλία και τον Ειδικό Γραμματέα κ. Νικολακόπουλο Αναστάσιο παρέδωσε την Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022 στον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο την εικόνα και έλαβε τις ευχαριστήριες ευχές του.

Το ΔΣ του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών ευχαριστεί δημοσίως τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ. Χρυσόστομο για όλα όσα έχει κάνει για το Σύλλογο και το τοπικό εμπόριο. Η καρποφόρα αυτή συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Πατρών και την τοπική Εκκλησία θα συνεχιστεί, αναφέρει τέλος η σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις