Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Λατινοπούλου: Γιατί να ζητήσω συγγνώμη από την Μπάρκα; Να πάει στον γιατρό και να κάνει εξετάσεις

Λατινοπούλου: Γιατί να ζητήσω συγγνώμη α...

Αμετανόητη παρά τον σάλο

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, συντηρεί τον σάλο που προκάλεσε μετά το παραλήρημά της κατά της εμφάνισης της Δανάης Μπάρκα που την έφερε ξανά στο προσκήνιο αφού έγινε πρώτο trend στο Twitter, και προκάλεσε και το "άδειασμά" της από την ΝΔ.

Εμμένοντας στις απόψεις της αναρωτιέται "γιατί να ζητήσει συγγνώμη" αιτιολογώντας την θέση της λέγοντας πως αν είχε απέναντί της τη Δανάη Μπάρκα θα της έλεγε να ακολουθήσει τις συμβουλές του γιατρού της και να κάνει εξετάσεις.

 Οπως είπε συγκεκριμένα "να ζητήσω συγνώμη γιατί; Αν είχα απέναντί μου τη Δανάη Μπάρκα θα της έλεγα να ακολουθήσει τις συμβουλές του γιατρού της και να κάνει εξετάσεις."

"Τώρα, αν μου απαντούσε ότι έχει κάνει εξετάσεις και είναι καλές, που πολύ αμφιβάλλω, μπορούμε να το δούμε, γιατί δεν ξέρω με αυτά τα κιλά πώς μπορεί να είναι καλές. Άλλωστε, όπως δήλωσε και η ίδια δεν την ενόχλησε η ανάρτηση μου, συνεπώς γιατί να ζητήσω συγγνώμη;" υποστήριξε μιλώντας στον Status FM, η Λατινοπούλου ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί περαστικά στην παρουσιάστρια που νοσεί με κορονοϊό," συνέχισε.

"Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει ξεσπάσει όλος αυτός ο σάλος επειδή έχω μάθει να μη βαφτίζω το κρέας ψάρι. Δεν ήταν Body Shaming. Χαίρομαι που έγινε όλο αυτό γιατί έτσι δόθηκε φωνή σε ανθρώπους που πάσχουν από παχυσαρκία και άνοιξε μια τεράστια συζήτηση για την υγεία".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight