Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο μανιακός πιστολέρο με το τζιπ συνεχίζει να σκορπίζει το φόβο

Ο μανιακός πιστολέρο με το τζιπ συνεχίζε...

Άκαρπες οι έρευνες της αστυνομίας

Άκαρπες έχουν αποβεί μέχρι σήμερα οι έρευνες για τον μανιακό που πυροβολεί ανυποψίαστους πολίτες μέσα από ένα μαύρο τζιπ, κυρίως τις νυχτερινές ώρες.

Μέχρι στιγμής, τα επιβεβαιωμένα θύματα του πιστολέρο ανέρχονται σε τέσσερα.

Τελευταίο θύμα του μανιακού, μια 47χρονη γυναίκα στον Κολωνό, η οποία δέχθηκε τα πυρά του στην κοιλιακή χώρα.

Συγκεκριμένα, στη συμβολή των οδών Χειμμάρας και Βορείου Ηπείρου, ο δράστης πυροβόλησε την γυναίκα στην κοιλιά και εξαφανίστηκε ενώ η 47χρονη  διακομίστηκε σε νοσοκομείο και χειρουργήθηκε ενώ νοσηλεύεται πλέον εκτός κινδύνου.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες, η αστυνομία εξετάζε το ενδεχόμενο ο μανιακός να χτύπησε και πάλι το απόγευμα της Τετάρτης, ύστερα από καταγγελία μιας γυναίκας ότι άκουσε πυροβολισμό στα Άνω Λιόσια.

Έπειτα όμως από ερευνες της αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι οι πυροβολισμοί στα Λιοσια, δεν ήταν από τον πιστολέρο με το μαύρο τζιπ.

Ο δράστης κινείται κυρίως, ανάμεσα στις περιοχές του Βοτανικού, του Μεταξουργείου και του Κολωνού, όπου και έχουν στηθεί προκαθορισμένα μπλόκα της Ασφάλειας με σκοπό τον εντοπισμό του επικίνδυνου πιστολέρο.

Όπως έγινε όμως γνωστό από την αστυνομία, επίθεση είχε δεχθεί το πρωί της Δευτέρας, και μια γυναίκα από το Μοσχάτο, στη συμβολή των οδών Μετσόβου 2 και Πειραιώς. Η σφαίρα ευτυχώς δεν την βρήκε αφού εξοστρακίστηκε και σφηνώθηκε στο τζάμι κεντρικής πόρτας καταστήματος ρούχων.

Τη Δευτέρα, ο δράστης, είχε πυροβολήσει και τραυματίσει άλλους δύο ανυποψίαστους πολίτες στο Βοτανικό και το Μοσχάτο. Αμφότεροι νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί εξετάζουν σοβαρά την καταγγελία ενός 16χρονου Αφγανού, ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας, στη Γέφυρα της Καβάλας, ένιωσε ένα κάψιμο στο χέρι και ύστερα από επίσκεψή του στο νοσοκομείο Σωτηρία, του αφαιρέθηκε από το χέρι βλήμα πυροβόλου όπλου.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο δράστης, είναι ηλικίας 30-35 ετών, έχει μαύρα μακριά μαλλιά, κινείται με μαύρο τζιπ, που έχει φιμέ τζάμια, οι πινακίδες κυκλοφορίας του είναι δυσδιάκριτες ενώ σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, ο ένας μπροστινός προβολέας του οχήματός του έχει κάποια βλάβη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις