Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Swimwear best off: Τα μαγιό που θα φορέσουμε φέτος από τους experts του είδους

Swimwear best off: Τα μαγιό που θα φορέσ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Tάσος Νικολακόπουλος, Παρασκευή Νικολοπούλου, Τζίνα Τρικόγια μίλησαν στο thebest.gr για το πλέον επίκαιρο βεστιάριο της θάλασσας

Ανυπομονείτε να ξεχυθείτε στις παραλίες και να πάτε διακοπές ντυμένες με την τελευταία λέξη του swimwear; Εάν ακόμα δεν έχετε αποφασίσει τι μαγιό θα αποκτήσετε με κριτήριο τα διεθνή trends αλλά και τα καλύτερα σχέδια που θα αναδείξουν τη σιλουέτα σας, σας έχουμε απαντήσεις από τους ειδικούς. Η γκάμα είναι πραγματικά τεράστια και οι βιτρίνες μας ξελογιάζουν. Η fashion diva της θάλασσας που κρύβουμε μέσα μας έχει ξυπνήσει για τα καλά!

Τάσος Νικολακόπουλος – Lutecia Lingerie

Mε δυο δημοφιλή και πολυσύχναστα καταστήματα στο εμπορικό κέντρο της Πάτρας, ο Τάσος Νικολακόπουλος χαρακτηρίζει τη σαιζόν που διανύουμε «Το καλοκαίρι της απελευθέρωσης». Κατά την άποψή του ο κόσμος έχει ανάγκη για look πιο αισιόδοξο και να βγει έξω νιώθοντας ελεύθερος και χαρούμενος.

Στις συλλογές που αντιπροσωπεύει η Lutecia (Despi, Maaji, Calvin Klein, Bluepoint, Crool, Ysabel Mora, Helen, Erka κ.α) βλέπουμε πολύ φέτος τη λογική του σετ, το λεγόμενο «κομποζέ». Τα πιο γνωστά beachwear brands υποστηρίζουν ολοκληρωμένες εμφανίσεις τύπου τσάντα- καφτάνι- μαγιό. Μάλιστα, λανσάρονται και outfits τύπου «family stories», δηλαδή για  ομοιόμορφη οικογενειακή αμφίεση, που έχουμε δει να υιοθετούν stars στο εξωτερικό. Λόγω της μόδας του sup στην παραλία αλλά και τη στροφή του κόσμου σε ιστιοπλοϊκά και σκάφη για διακοπές, παρατηρούνται και μαγιό με μανίκια που διευκολύνουν την κίνηση αλλά και ασορτί βερμούδες για τις γυναίκες. Εννοείται πως συνεχίζονται τα αισθησιακά κενά cut off, τα ψηλόμεσα και τα τολμηρά κοψίματα για τις πιο νεαρές ηλικίες. Για όλες όμως τις ηλικιακές ομάδες ο ένας ώμος, τα ιδιαίτερα ντεκολτέ, οι ωραίες πλάτες και οι εκρηκτικοί τόνοι του φούξια και του πορτοκαλί είναι must. Άλλο στοιχείο που επισημαίνει είναι πως πλέον τα μαγιό της μόδας σχεδιάζονται σαν ρούχα, με υφάσματα όπως τα ριπ ή τα πικέ και με λεπτομέρειες κατάλληλες για να φορεθούν και εκτός παραλίας. «Μετά το μπάνιο συνεχίζεις την έξοδο ως το βράδυ με φαγητό και ποτό, θέλοντας να δείχνεις stylish» αναφέρει. Στη Lutecia πάντως έχουν μαγιό και για ειδικές περιπτώσεις όπως για plus size καμπύλες ή γυναίκες με μαστεκτομή. Το body sculpture και η ικανοποίηση κάθε απαίτησης πέρα από ταμπού, αποτελεί ειδικότητα των καταστημάτων τους.

Lutecia Lingerie

Μαιζώνος 78, Πάτρα
Τ: 2610620009
www.lutecia.gr

Παρασκευή Νικολοπούλου - Natassa Lingerie

Καθιερωμένο στην πατρινή αγορά και με πιστή πελατεία εδώ και 40 χρόνια είναι το κατάστημα εσωρούχων Natassa στην οδό Παπαφλέσσα. «Έχουμε να προτείνουμε τα πιο in fashion σχέδια μαγιό αλλά διατηρούμε και μια παράδοση στα δύσκολα νούμερα για γυναίκες με απαιτητικούς σωματότυπους και μεγάλο στήθος» εξηγεί η director Παρασκευή Νικολοπούλου. Για φέτος διακρίνει να επικρατούν κυρίως στη μόδα τα μπούστα με βολάν, τα ψηλόμεσα πατρόν, τα μονόπαντα κενά και ο ένας ώμος. Κυκλοφορούν αρκετά επίσης τα πλεκτά crochets. Από πλευράς prints έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε λουλουδένια ρομαντικά ή εξωτικά, καθώς και ρίγες, ενώ το λεοπάρ αποτελεί κλασική αγάπη του καταναλωτικού κοινού. Σαν μονοχρωμία κυριαρχούν τα πορτοκαλί και τα κίτρινα, ενώ αντί για μαύρο λανσάρεται και το φίνο μπλε. Τα φαρδιά σλιπ για πιο juicy κοπέλες και τα couture φρου φρου στοιχεία που θυμίζουν ρούχα αρέσουν πολύ. Σουτιέν «τριγωνάκια» και στράπλες έχουν την τιμητική τους, δίχως να λείπουν και εκείνα τα πιο διαχρονικά, με ενίσχυση. Η κ. Νικολοπούλου, πιστεύει ότι γενικότερα το design είναι  light πλέον, κερδίζει δηλαδή τις εντυπώσεις το πατρόν και όχι ο διάκοσμος. Όλα τα μαγιό στο κατάστημα Natassa βασίζονται στην υψηλή ποιότητα και το ονομαστό design εταιρειών όπως Freya, Bluepoint, Despi, Ysabel Mora, Gisela κ.α.

Natasa Lingerie

Κορίνθου 407, Πάτρα
Τ: 2610344467
www.natasalingerie.gr
instagram.com/natassalingerie

Τζίνα Τρικόγια - Georgina Trikogia

Γοητευτική και ταλαντούχα, η πατρινή designer Τζίνα Τρικόγια, ζωγράφιζε από μικρή, ονειρευόταν να γίνει αρχιτέκτονας αλλά τελικά κατέληξε στο σχέδιο μόδας. Το 2021 κυκλοφόρησε την πρώτη της συλλογή με μαγιό που ήταν κυρίως μονοχρωματική και πλαισιωμένη επιλεκτικά από ρούχα. Πλέον παρουσιάζει τα δικά της exclusive prints ενώ τα πατρόν της είναι πραγματικά ξεχωριστά. Στην κατασκευή συνεργάζεται με πατρινές βιοτεχνίες, χρησιμοποιώντας υλικά και υφάσματα από την Ιταλία. Τα μαγιό της μπορείτε να τα βρείτε στο georgina.gr, στο showroom που διατηρεί και στα καταστήματα Lily boutique και Τζατζαλάκι. Όπως είπε στο thebest.gr:

«Έχω να προτείνω μαγιό σε διαφορετικά στυλ, κάθε γυναίκα μπορεί να «παίξει» με boho, νησιώτικο, αφρικάνικο ύφος με ιδιαίτερα μοτίβα, ενώ μου αρέσουν πολύ και τα ρετρό. Από τα φετινά έντονα χρώματα θα διάλεγα ως κορυφαίο το πορτοκαλί. Σχεδιαστικά έχουν επιστρέψει τα σουτιέν με μπανέλες και βέβαια υπάρχει τεράστια ποικιλία σε «τριγωνάκια» και στράπλες. Θα σύστηνα σε κάθε κοπέλα να διαλέξει αυτό που της αρέσει ανεξαρτήτως παροδικών trends. Δεν είμαι της άποψης πως ένα μαγιό πρέπει να αλλάξει τα σωματικά μας προσόντα αλλά απλά να ταιριάξει σε αυτό που είμαστε, να τονίσει τις δικές μας γραμμές. Η collection μου απευθύνεται σε διαφορετικά γούστα και κοινό με προσωπικότητα. Τα υπερβολικά sexy, αποκαλυπτικά μαγιό δεν αντιπροσωπεύουν τη δουλειά μου ούτε πιστεύω πως εκφράζουν την πλειοψηφία του κοινού» .

 

Georgina Trikogia

Ζαίμη 35, Πάτρα
www.georginatrikogia.gr
instagram.com/georginatrikogia

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View