Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Κριός

H σημερινή Σελήνη στον Κριό προκαλεί εμπόδια στον τομέα των σχέσεων! Προστατεύεστε όσο μπορείτε τη σχέση σας από τα κακόβουλα σχόλια των άλλων, για να μπορέσετε τη διατηρήσετε. Η σημερινή δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για να πάρετε μια κρίσιμη απόφαση σε θέματα οικογενείας ή σπιτιού. Νέα γνωριμία στο προσκήνιο από το φιλικό σας περιβάλλον! Δεν χρειάζεται όμως να ανοίξετε όλα σας τα χαρτιά.

Ταύρος

Σήμερα θα έχετε πνευματική διαύγεια και θα καταλήξετε τους γύρω σας. Η κριτική σας θα αρέσει και θα σας ανοίξει δρόμους με ανταλλαγές απόψεων πάνω σε επαγγελματικά θέματα . Όσοι είστε μόνοι, κάντε την κίνησή σας σήμερα, γιατί δύσκολα θα σας αντισταθεί κανείς. Θα βρίσκεστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και θα ήταν κρίμα να χαθούν ευκαιρίες…

Δίδυμοι

Φροντίστε τον οργανισμό σας γιατί τον έχετε καταπονήσει σε σημαντικό βαθμό τον τελευταίο καιρό. Αλλάξτε διατροφικές συνήθειες, φροντίστε να ξεκουράζεστε περισσότερο και μην αφήνετε τα προβλήματα να σας στερούν τον ύπνο. Για όλα υπάρχουν λύσεις. Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή! Θα αντιμετωπίσετε πιέσεις και θα πρέπει να είστε ενήμεροι για το πώς πρέπει να κινηθείτε σωστά.

Καρκίνος

Καλά θα κάνετε να είστε δύσπιστοι κατά την διάρκεια της μέρας με ότι ακούτε, ιδίως όσες πληροφορίες παρέρχονται από τα χείλη ατόμων που δεν έχετε σε ιδιαίτερη εκτίμηση. Κινδυνεύετε να πέσετε θύμα εξαπάτησης, καθώς οι απατεώνες σας περικυκλώνουν! Αν εξαιρέσουμε τα όσα προαναφέρθηκαν, η μέρα αναμένεται να είναι χαλαρή και ήρεμη. Πηγαίνετε μια βόλτα, αναζητήσετε ένα νέο χόμπι ή απλά επικοινωνήστε με φίλους. Όσοι από σας αγαπάτε τα extreme sports, μην παραμελείτε την ασφάλεια σας.

Λέων
Αφήστε την ασφάλεια της σταθερότητας για λίγο και αποτολμήστε κάτι νεωτεριστικό ή ακόμη και πιο επικίνδυνο για τα δικά σας δεδομένα. Θα σας ανανεώσει και θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας. Μείνετε μόνο μακριά από μηχανορραφίες στον εργασιακό σας χώρο, γιατί το μόνο που θα καταφέρετε σε αντίθετη περίπτωση είναι να γίνετε μέρος του προβλήματος.

Παρθένος

Η σχέση σας είναι σε καλό δρόμο, κάτι φαίνεται όμως να σας προβληματίζει σήμερα ή να σας δημιουργεί το αίσθημα του ανικανοποίητου. Θα πρέπει να αναζητήσετε τις απαντήσεις στον εαυτό σας, γιατί ενδεχομένως δεν δεσμεύεστε απόλυτα στην σχέση αυτή.

Ζυγός
Μπορεί να αντιμετωπίσετε αρκετά προβλήματα κατά τη διάρκεια της μέρας, που να σχετίζονται με δευτερεύοντα ζητήματα στην εργασία και τη ζωή σας. Υπάρχει σήμερα η πιθανότητα να επιλυθούν επιτυχώς πολλά προβλήματα, αν δεν σας απορροφήσουν τα προβλήματα των άλλων. Όσον αφορά την προσωπική σας ζωή, μπορεί να απογοητευτείτε από τα αποτελέσματα των διάφορων σχέσεών σας.

Σκορπιός

Δεν περιμένετε να σας δώσουν οδηγίες στην δουλειά σας σήμερα. Ενεργείτε αυτόβουλα και αναλαμβάνετε περισσότερες από τις ευθύνες που σας αναλογούν, κάτι που θα εκτιμηθεί και θα ανταμειφθεί εν καιρώ… Στα συναισθηματικά σας, προσπαθήστε να μην πληγώσετε άτομα που αγαπάτε. Θυμηθείτε ότι η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει… Προτιμήστε να επενδύσετε στην αγάπη, παρά στο μίσος και την κακία.

Τοξότης

Αρκετά δύσκολη μέρα σήμερα. Άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον θα σας πικράνουν. Προσοχή στις εξαπατήσεις! Προς το βράδυ η μέρα γίνεται κάπως απατηλή και υπάρχει κίνδυνος να μαλώσετε με τρίτους εξαιτίας ανούσιων παρεξηγήσεων. Μην επιβάλετε τις απόψεις σας με τρόπο μαχητικό. Ένας καινούργιος φίλος μπορεί να σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος.

Αιγόκερως

Θα προσπαθήσετε σήμερα να μάθετε τι συμβαίνει πίσω από την πλάτη σας στην δουλειά, αλλά δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Η διαίσθηση σας, σας οδηγεί προς την σωστή κατεύθυνση και οι αποδείξεις δεν θα αργήσουν να φανούν… Ερωτικά ζείτε μια κατάσταση έντονου πάθους και αμοιβαίας επικοινωνίας, που είναι δύσκολο να την εξηγήσετε. Απo την άλλη όμως είστε δοσμένοι στον επαγγελματικό σας χώρο, μιας και έχετε σκοπό να καταπλήξετε με τις επιδόσεις σας.

Υδροχόος

Προσέχετε να μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας. Μην είστε αφηρημένοι και προσπαθήστε να οργανωθείτε. Το πλανητικό σκηνικό σας γεμίζει με ανυπομονησία, καθώς σκέφτεστε συνέχεια τις προσωπικές σας επιθυμίες και λιγότερο την δουλειά σας. Μόνο με σκληρή δουλειά και μεγάλη υπομονή, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε ένα επαγγελματικό πρόβλημα.

Ιχθείς

Θα έχετε την τάση να αναλαμβάνετε ευθύνες ή επιπλέον εργασία, υπερεκτιμώντας τις δυνατότητες σας. Καλύτερα να απορρίψετε κάποια δουλειά και να είστε εμπρόθεσμοι, παραδίδοντας ένα άρτιο αποτέλεσμα, παρά να αγχώνεστε και να παρουσιάσετε τελικά κάτι μέτριο ή ελλιπές. Θα χρειαστεί επίσης να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και με την φυσική σας κατάσταση. Ίσως είναι καιρός να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες και να εντάξετε την άσκηση στην ζωή σας για να προλάβετε τα δύσκολα…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being