Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Ματωμένο φεγγάρι: Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από την έκλειψη Σελήνης

Ματωμένο φεγγάρι: Ποια ζώδια επηρεάζοντα...

Σηματοδοτεί το τέλος μιας κατάστασης, μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας και προετοιμάζει το έδαφος για κάτι μεγαλύτερο και ομορφότερο.

Μια ολική έκλειψη συμβαίνει όταν ο Ήλιος, η Γη και η Σελήνη ευθυγραμμίζονται σχεδόν πλήρως, οπότε όλο το φεγγάρι περνάει μέσω της σκιάς της Γης. Το αποτέλεσμα είναι ότι η Σελήνη γίνεται σταδιακά πιο σκοτεινή και τελικά παίρνει συνήθως ένα κοκκινωπό χρώμα, εξού και ο χαρακτηρισμός «Ματωμένο Φεγγάρι».

 
Η έκλειψη θα είναι ορατή από τη Βόρεια και Νότια Αμερική, καθώς επίσης, σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό, από διάφορα μέρη της Ευρώπης, της Αφρικής και της Ασίας. Στην Αθήνα θα υπάρξει μερική σεληνιακή έκλειψη που θα διαρκέσει περίπου μία ώρα και 45 λεπτά, ξεκινώντας γύρω στις 04:30 της 16ης Μαΐου, με κορύφωση περίπου στις 06:15 π.μ.

Οι σεληνιακές εκλείψεις, σε αντίθεση με τις ηλιακές, επηρεάζουν πολύ τον ψυχισμό και τις αποφάσεις μας, οι οποίες τείνουν να βασίζονται στο συναίσθημα. Η συγκεκριμένη, που γίνεται στο ζώδιο του Σκορπιού, σηματοδοτεί το τέλος μιας κατάστασης, μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας και προετοιμάζει το έδαφος για κάτι μεγαλύτερο και ομορφότερο.

Ποια ζώδια θα επηρεαστούν 
Δίδυμοι
Μια μικρή εσωτερική αναζήτηση θα ξεκινήσει με αυτή την έκλειψη, η οποία θα σας οδηγήσει στο να κατανοήσετε και να αξιολογήσετε τις συνήθειες της καθημερινότητάς σας. Αναζητάτε τη σταθερότητα και τον έλεγχο, αλλά τώρα είναι η στιγμή για να ηρεμήσετε. Είτε αφορά στη δουλειά είτε στα χόμπι και στην άσκηση, θα χρειαστεί να χαλαρώσετε λίγο το φορτωμένο σας πρόγραμμα. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκουραστείτε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας – θα ήταν καλύτερο να μην αναλάβετε πολλά καινούρια projects αυτόν τον καιρό.

Παρθένος
Τείνετε να μένετε σταθερές στις απόψεις και τις αλήθειες σας, μα με τη νέα έκλειψη η ώρα για να αναθεωρήσετε φτάνει. Σημειώστε τι σας προβληματίζει και τι όχι, σκεφτείτε ποιες συνήθειες και πιστεύω σας κρατούν πίσω και πώς μπορείτε να τα αλλάξετε. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αφήσετε πίσω ό,τι πια δεν σας ταιριάζει. Χόμπι, ασκήσεις, εργασίες, ανθρώπους.

Ιχθύς
Ήρθε η ώρα να εστιάσετε περισσότερο σε δραστηριότητες που θα σας προσφέρουν ευχαρίστηση, χαρά και νέες εμπειρίες. Η πνευματική σας υγεία είναι πολύ σημαντική για εσάς, γι’ αυτό είναι καιρός να αναθεωρήσετε πολλά από τα όσα μέχρι τώρα πρεσβεύατε. Η κατάλληλη στιγμή για αυτό έφτασε.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being