Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Τσακώθηκα πάλι με τους γονείς μου": Η 15χρονη από το Περιστέρι είχε φύγει ξανά από το σπίτι της

"Τσακώθηκα πάλι με τους γονείς μου&...

Παρουσιάζεται ως ένα αντιδραστικό παιδί, που είχε διαρκώς αντιπαραθέσεις και προβλήματα με τους γονείς της

"Τσακώθηκα πάλι με τους γονείς μου και θέλω να φύγω. Έτσι από… κόντρα" είπε η 15χρονη Φωτεινή στην 17χρονη φίλη της, η οποία της απάντησε: "Έλα εδώ να σε φιλοξενήσουμε και βλέπουμε".

Νωρίτερα είχε βρεθεί και διασκεδάσει με τον 22χρονο από την Αλβανία. Είχαν απλώς βρεθεί και στη συνέχεια πήγε στον Άγιο Παντελεήμονα, στο σπίτι της φίλης της, που βρισκόταν εκεί με την 42χρονη μητέρα της. Η 15χρονη, παρουσιάζεται ως ένα αντιδραστικό παιδί, που είχε διαρκώς αντιπαραθέσεις και προβλήματα με τους γονείς της. Δήλωσε ότι την είχαν ξυλοφορτώσει αλλά από την ιατρική και ιατροδικαστική εξέτασή της δεν προέκυψαν τραύματα.

 Η Φωτεινή είχε φύγει και στο πρόσφατο παρελθόν από το σπίτι της, με την Εισαγγελία Ανηλίκων να επιλαμβάνεται, να κάνει συστάσεις στους γονείς και να ζητά την παρακολούθηση του κοριτσιού από παιδοψυχολόγο. Όσον αφορά την περίπτωση η 15χρονη να έχει πέσει θύμα των επικίνδυνων κυκλωμάτων, επονομαζόμενων "loverboys", οι αρμόδιοι αξιωματικοί δεν έχουν τέτοιες ενδείξεις, αλλά δεν το αποκλείουν καθώς συνεχίζεται η έρευνα της υπόθεσης.

Πώς την εντόπισαν οι Αρχές
Η Φωτεινή μετά την εξαφάνισή της είχε διαδικτυακές συνομιλίες με τον 22χρονο από την Αλβανία αλλά και με την 17χρονη φίλη της, την οποία συνάντησε στον σταθμό του μετρό στην Ανθούπολη και από εκεί κατευθύνθηκαν στο σπίτι της φίλης της στον Άγιο Παντελεήμονα. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 22χρονο, αλβανικής καταγωγής που διέμενε σε καταυλισμό ρομά στον Ασπρόπυργο, ο οποίος κατεύθυνε τις αναζητήσεις του κοριτσιού προς την φίλη της. Μετά από υπόδειξη των αστυνομικών, ο νεαρός επικοινώνησε για μια ακόμα φορά με το κορίτσι στο Instagram και έκλεισαν ραντεβού στην πλατεία Αγίου Παντελεήμονα. Η 15χρονη πήγε στο ραντεβού, όπου όμως την περίμεναν οι αστυνομικοί και την παρέλαβαν.

Μετά τον εντοπισμό της 15χρονης, συνελήφθησαν ο 22χρονος, η 17χρονη και η μητέρα της, κατηγορούμενοι για αρπαγή ανηλίκου, καθώς την διευκόλυναν να φύγει από το σπίτι της και την φιλοξενούσαν το διάστημα που γίνονταν έρευνες για την ανεύρεση της.


Από την προανάκριση προέκυψε ότι η 15χρονη έφυγε με την θέληση της από το σπίτι της στο Περιστέρι, την Μεγάλη Τρίτη, 19-04-2022 και συναντήθηκε στον σταθμό του μετρό Ανθούπολης με την 17χρονη και μία ακόμα ανήλικη και πήγαν στο σπίτι της 17χρονης. Το βράδυ της ίδιας μέρας, η 15χρονη Φωτεινή συναντήθηκε με τον 22χρονο στον Ασπρόπυργο, βγήκαν με παρέα και το πρωί της Μ. Τετάρτης ο νεαρός την πήγε στο σπίτι που φιλοξενείτο στον Άγιο Παντελεήμονα.

Μετά τον εντοπισμό της η ανήλικη διεκομίσθη με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. σε δημόσιο νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις, όπου και παρέμεινε νοσηλευόμενη, ενώ παράλληλα εξετάστηκε και από ιατροδικαστή. Με την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων, στο πλαίσιο της προανάκρισης, εξειδικευμένοι Αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, παρουσία ειδικού παιδοψυχολόγου, εξέτασαν σχετικά την ανήλικη και προέκυψε η εμπλοκή των υπόλοιπων προσώπων στην υπόθεση. Σε βάρος των εμπλεκόμενων σχηματίσθηκε δικογραφία για αρπαγή ανηλίκου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις