Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δήμος Πατρέων: Τρόφιμα σε 900 οικογένειες μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Δήμος Πατρέων: Τρόφιμα σε 900 οικογένειε...

Ακόμα το Μ. Σάββατο 23/4/2022, θα διανεμηθεί και γεύμα σε τουλάχιστον 200 συμπολίτες - Θα περιλαμβάνει τα παραδοσιακά φαγητά και γλυκά του Πάσχα

Ο Δήμος Πατρέων και ο Κοινωνικός του Οργανισμός (ΚΟΔΗΠ) στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών και δράσεών τους για την στήριξη των λαϊκών οικογενειών, που ζουν σε συνθήκες φτώχειας, εξαιτίας της συνεχιζόμενης αντιλαϊκής πολιτικής από τις κυβερνήσεις, συνεχίζουν όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, την διανομή τροφίμων και συσσιτίου και αυτές τις γιορτινές μέρες του Πάσχα, που πρέπει να είναι μέρες χαράς για όλο το λαό.

Στο πλαίσιο αυτό, ολοκληρώθηκε, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, η διανομή τροφίμων σε 900 οικογένειες (περίπου 2.500 συμπολίτες) ενώ το Μ. Σάββατο 23/4/2022, θα γίνει και η διανομή γεύματος σε 200 συμπολίτες μας, που θα περιλαμβάνει τα παραδοσιακά φαγητά και γλυκά του Πάσχα.

Παράλληλα, συνεχίζεται και η φιλοξενία αστέγων στο Υπνωτήριο του ΚΟΔΗΠ, που στεγάζεται στο κτίριο της οδού Μπουκαούρη, στους οποίους παρέχονται όλες οι υποστηρικτικές υπηρεσίες, για την καλύτερη διαβίωσή τους.

Οι πόροι για τα τρόφιμα, που χρησιμοποιούνται στις δράσεις για την στήριξη των συμπολιτών μας προέρχονται κυρίως από το ταμείο του Δήμου αλλά και από προσφορές συνανθρώπων μας, φορέων, οργανισμών και συλλόγων.

Ο Δήμος και ο ΚΟΔΗΠ, ευχαριστούν δημοσίως τους εργαζόμενους των δομών, που με συνέπεια παρέχουν τις υπηρεσίες τους για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας και αυτές τις γιορτινές ημέρες.

Ο Δήμος Πατρέων στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, με όλες του τις δυνάμεις, τα πιο φτωχά και χτυπημένα από την λιτότητα και τη φτώχια τμήματα του λαού, μακριά από κάθε λογική φιλανθρωπίας, βοηθώντας τα να μπορέσουν να σταθούν όρθιοι και να διεκδικήσουν αυτά που δικαιούνται. Παράλληλα, συνεχίζει να διεκδικεί κονδύλια από την κυβέρνηση, αύξηση μισθών και συντάξεων και επιδομάτων ανεργίας και κατάργηση των χαρατσιών (ΕΝΦΙΑ, τεράστιες αυξήσεις στο ρεύμα), προκειμένου να ζουν οι λαϊκές οικογένειες τη ζωή που δικαιούνται και τους αξίζει.

Ο Δήμος παραμένει όμως και στο πλευρό των εργαζόμενων στηρίζοντας  τους αγώνες τους για μόνιμη εργασία για όλους, με ικανοποιημένες όλες τις ανάγκες τους στέγασης, μόρφωσης, υγείας, πολιτισμού και ψυχαγωγίας, αντιπαλεύοντας την αντιλαϊκή πολιτική και στοχεύοντας την ανατροπή της μέχρι την πραγματική ανάσταση του λαού μας, αναφέρει τέλος η σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις