Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Σελίν Ντιόν καλεί τους παγκόσμιους ηγέτες να υπερασπιστούν την Ουκρανία

Η Σελίν Ντιόν καλεί τους παγκόσμιους ηγέ...

Σας παρακαλώ, υπερασπιστείτε αυτούς τους πρόσφυγες παντού, αναφέρει η διάσημη τραγουδίστρια με βίντεο της στο instagram

H σούπερ σταρ της ποπ μουσικής Σελίν Ντιόν καλεί τους αρχηγούς κρατών σε όλο τον κόσμο να υποστηρίξουν τον λαό της Ουκρανίας.

Η 54χρονη Καναδή τραγουδίστρια που το 1988 είχε κερδίσει στο ξεκίνημα της καριέρας της, το διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον εκπροσωπώντας την Ελβετία, δημοσίευσε βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram για να κάνει μια γεμάτη πάθος έκκληση.

«Προς όλους τους παγκόσμιους ηγέτες, σας χρειαζόμαστε τώρα, περισσότερο από ποτέ, για να απαντήσετε στην έκκληση όλων» αναφέρει η Σελίν Ντιόν στο σύντομο βίντεο.

«Αύριο θα πρέπει να αποφασίσετε πόση υποστήριξη θα μπορέσετε να παράσχετε σε αυτούς τους ανθρώπους που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, τη χώρα τους, τους αγαπημένους τους» σημειώνει η τραγουδίστρια. «Σας παρακαλώ, υπερασπιστείτε αυτούς τους πρόσφυγες παντού» τονίζει.

Στη λεζάντα η Ντιόν έχει προσθέσει I #StandUpForUkraine εκφράζοντας τη στήριξή της στην Ουκρανία και στους πρόσφυγες σε όλο τον κόσμο. «Καλώ τους παγκόσμιους ηγέτες να βοηθήσουν όλους εκείνους που αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Βεβαιωθείτε ότι έχουν την υποστήριξη που χρειάζονται απεγνωσμένα τώρα - Celine xx...» υπογραμμίζει.

Η Σελίν Ντιόν συντάσσεται με άλλους διάσημους, όπως οι  ηθοποιοί Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, Μίλα Κούνις, Άστον Κούτσερ, Ράιαν Ρέινολντς, ο σταρ του ποδοσφαίρου Ντέιβιντ Μπέκαμ, κ.α. που ζητούν να τερματιστεί ο πόλεμος στην Ουκρανία που έχει εκτοπίσει πάνω από τέσσερα εκατομμύρια ανθρώπους από την έναρξη της ρωσικής εισβολής στη χώρα.

Με στοιχεία και από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight