Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η «Οδύσσεια» του  νονού της Μαλένας- «Σπιλώνονται υπολήψεις», λέει στο thebest.gr ο δικηγόρος του

Η «Οδύσσεια» του  νονού της Μαλένας- «Σπ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Βρέθηκε στο στόχαστρο καθώς δημοσιεύματα τον φωτογράφιζαν ως εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Να επανέλθει η ζωή του στην κανονικότητα περιμένει ο νονός της Μαλένας που βρέθηκε στο στόχαστρο καθώς δημοσιεύματα τον φωτογράφιζαν ως εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Όπως εξηγεί μιλώντας στο thebest.gr ο δικηγόρος του, Κωνσταντίνος Κρεμμύδας «και εκείνος και η οικογένεια του θέλει να σταματήσει όλο αυτό το συντομότερο δυνατό για να επανέλθει η ζωή τους στην κανονικότητά της. Όλα ξεκίνησαν από δύο δημοσιεύματα τα οποία αρχικά τον φωτογράφιζαν ως εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου. Τα σχόλια συνεχίστηκαν με έρευνα στα προφίλ του και με αναφορές ότι είναι πατέρας ενός εκ των νεκρών παιδιών. Έγινε αναφορά επίσης σε έλεγχο για το αν ο ίδιος ή η οικογένεια του μπορεί να εμπλέκονται σε εγκληματική ενέργεια.  Καταλήξαμε να έχουμε χιλιάδες σχόλια στο διαδίκτυο και στα social media».

Όπως αναφέρει, «ήδη έχει κατατεθεί μήνυση για δύο φυσικά πρόσωπα και για κάποιους που διατηρούν και κάποια προφίλ στο διαδίκτυο. Ο εντολέας μου δεν πρόκειται να στραφεί κατά άλλων πέραν αυτών που έκαναν την αρχή με αυτά τα δημοσιεύματα και τον φωτογράφισαν ως άμεσα εμπλεκόμενο.  Ο άνθρωπος ήταν νονός της Μαλένας, είχε σχέσεις με το ζευγάρι μέχρι το θάνατο του παιδιού.

Ο καθένας προσπαθεί να βγάλει μία είδηση σχετικά με αυτή την υπόθεση και εκ των πραγμάτων το περιβάλλον της κατηγορούμενης μπαίνει το στόχαστρο χωρίς να υπάρχει διασταύρωση και έλεγχος πληροφοριών. Σπιλώνονται υπολήψεις. Είναι μία υπόθεση που απασχολεί το πανελλήνιο και που οι δικαστικές αρχές ερευνούν τις κατηγορίες. Μένουν απαθείς όμως μπροστά σε όλα αυτά που γίνονται. Υπάρχουν διαρροές οι οποίες μετά διαψεύδονται. Αν υπάρχουν ευθύνες θα πρέπει να αποδοθούν από την άλλη όμως θα πρέπει το συντομότερο να ολοκληρωθούν οι έρευνες και να μπει η υπόθεση στην πραγματική της διάσταση για να μην έχουμε παράπλευρες απώλειες».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις