Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τζωρτζίνα: Πέντε απόπειρες την παραμονή του θανάτου της

Τζωρτζίνα: Πέντε απόπειρες την παραμονή ...

Νέα στοιχεία

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως  για την υπόθεση του θανάτου της άτυχης Τζωρτζίνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛΑΣ φέρεται να παρακολουθούσε στο διαδίκτυο τις συνομιλίες και τις αναζητήσεις της 33χρονης κατηγορούμενης. 
Βάσει πληροφοριών, έχει προκύψει ότι η 33χρονη αναζητούσε στο διαδίκτυο φαρμακευτικές ουσίες με συγκεκριμένες λέξεις «κλειδιά», ενώ φαίνεται πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε προχωρήσει σε σχετικές αγορές.

Πλέον το διαδίκτυο θεωρείται ο πρώτος χώρος από τον οποίο οι αστυνομικοί αναζητούν πώς προμηθεύτηκε την κεταμίνη.

Πέντε απόπειρες ανθρωποκτονίας της μικρής Τζωρτζίνας
Την Κυριακή, επίσης, αποκαλύφθηκε ότι φέρεται να έχουν γίνει πέντε απόπειρες ανθρωποκτονίας της μικρής Τζωρτζίνας, σε διάστημα μόλις 13 ωρών.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα και τα στοιχεία της δικογραφίας που παρουσίασε ο ΣΚΑΪ, στις 28 Ιανουαρίου φέρεται να έγιναν τα εξής:

Στις 11 π.μ. το παιδί παρουσιάζει το πρώτο επεισόδιο με ταχυκαρδία και άλλα συμπτώματα για τουλάχιστον 3,5 λεπτά, περίπου 25 λεπτά αργότερα στις 11:25 π.μ. παρουσιάζει παρόμοιο επεισόδιο διάρκειας 1,5 λεπτού με αυτόματη λύση, την ίδια ημέρα στις 2:30 μ.μ. καταγράφεται ένα ακόμα επεισόδιο για τρία λεπτά με αυτόματη λύση, και υπάρχουν και δύο ακόμα, στις 6:30 μ.μ. διάρκειας 1,5 λεπτού, και τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας 1,5 λεπτού με αυτόματη ύφεση, χωρίς να παρουσιάσει επιληπτική δραστηριότητα. 

Η χαριστική βολή ουσιαστικά στο παιδί, με 6,5mg ανά mL αίματος, δόθηκε στις 2:28 μ.μ. στις 29 Ιανουαρίου 2022. Όταν οι νοσηλευτές βρίσκουν τη μικρή Τζωρτζίνα απνοϊκή μέσα στο θάλαμό της με 32 σφύξεις ανά λεπτό. Μετά από πάνω από 1 ώρα ΚΑΡΠΑ, το παιδί δυστυχώς καταλήγει. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις